Menu

Single reizen Tanzania

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Tanzania is vooral populair door de fascinerende flora en fauna van het land. Vele reizigers dromen ervan: een safari in het prachtige Tanzania. Een van de bekendste plekken hiervoor is het Serengeti Nationaal Park. Tijdens een van de single reizen door Tanzania kan je hier immense kuddes wilde dieren tegenkomen.

Het Serengeti Nationaal Park is tijdens je groepsreis de perfecte plaats om een safari in Tanzania te maken. In het park leven ongeveer zes miljoen hoefdieren, zoals zebra’s, gnoes en gazellen. Ook komen hier veel leeuwen, cheeta’s, luipaarden en hyena’s voor. In de Serengeti ligt de Ngorongoro-krater, met in het midden een zoutmeer. Bij de Ngorongoro-krater vind je zelfs neushoorns, ooievaars, flamingo’s, ibissen en salamanders.

Je komt tijdens de single reizen door Tanzania natuurlijk langs veel meer hoogtepunten. Letterlijk, want in Tanzania staat de Kilimanjaro. Bijna 6000 m uitstekend boven zijn omgeving is deze berg de hoogste vrijstaande berg ter wereld. Je kunt Mount Kilimanjaro beklimmen. Dit is een onvergetelijke ervaring.  Deze beklimming is het reizen naar Tanzania al waard! Bij een single reis door Tanzania kan je niet aan het Victoriameer voorbijgaan. Dit meer is het op een na grootste zoetwatermeer ter wereld. Je vindt hier veel nijlpaarden en vissoorten.

Om je single reis in Tanzania relaxed af te sluiten, kan je naar Zanzibar. Door de geschiedenis wordt je er omringd door Arabische sferen. Eet verse vis en kom tot rust aan de hagelwitte stranden. Wil je toch wat ondernemen? Maak dan een specerijentoer, spot dolfijnen, of ga snorkelen.

Single reizen door Tanzania brengen je op veel verschillende, boeiende plekken. Natuurliefhebbers zullen tijdens de safari’s de tijd van hun leven hebben. Door de vriendelijke bevolking voel je je overal welkom tijdens je rondreis door Tanzania. Je wordt overal met open armen ontvangen. Een single reis door Tanzania is zeker een onvergetelijke ervaring!