Menu

Single reizen Thailand

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Thailand ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Thailand is heel speciaal door haar veelzijdigheid en de vele contrasten.  Een singlereis Thailand is door de rijke cultuur, de heerlijke stranden, de prachtige natuur en de heerlijke Thaise keuken een speciale belevenis!

Bangkok is meestal het startpunt van een  single reis Thailand. Het chaotische verkeer, de tempels tussen de wolkenkrabbers, de kleurrijke markten, grote shopping malls en het uitgebreide nachtleven, zorgen voor een onuitwisbare indruk. In Bangkok is enorm veel te beleven en te zien!

Chiang Mai, in het noorden van Thailand,  is een heel prettige stad. Je vind er tientallen tempels en een kilometerslange avondmarkt. Verder kun je er heerlijk ontspannen in een van de vele massagesalons. Het contrast met de stad vormt de schitterende natuur in Thailand. Maak een trektocht door de bergen, zoek het avontuur van de jungle op en ontmoet de kleurrijke bergstammen. Ook de stranden van het land zijn schitterend. Kom tijdens je reis van alle indrukken bij op de meest idyllische stranden en tropische eilanden. Je kunt er ook heerlijk duiken of snorkelen.

Je zult tijdens je singlereis Thailand ook uitgebreid kennismaken met de boeddhistische cultuur. Boeddhistische tempels en beelden zijn door het hele land te vinden, de ene nog mooier dan de andere. Echte hoogtepunten zijn Ayutthaya en Sukhothai, opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO..

Single reizen Thailand zijn veelzijdig en onvergetelijk. De vriendelijke bevolking, de bruisende steden en de fantastische natuur en indrukwekkende cultuur blijven je altijd bij!