Reizen naar VIETNAM
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Vietnam

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Vietnam ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Single reizen Vietnam betekent reizen vol variatie. Bezoek hectische steden als Hanoi en Saigon, rustige tempels, geweldige stranden en geniet van heerlijk eten. Vietnam is deel van het vroegere Indochina, waartoe ook Laos en Cambodja behoorden. Een singlereis Vietnam is zeker de moeite waard; een rijke cultuur en historie, maar ook een schitterende natuur.

Hué is de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam. Een herinnering aan het glorieuze verleden hier is de Verboden Paarse Stad, het voormalige paleis. Per fiets of per boot kun je een bezoek brengen aan de keizerlijke graftombes langs de Parfumrivier. In Tay Ninh, in het zuiden, kun je een unieke Cao Dai-ceremonie bijwonen in een uitbundige tempel. Cao Dai is een mix van allerlei religies. Het tunnelcomplex van Cu Chi, niet ver hiervandaan, is een overblijfsel uit de oorlog. Vanuit deze tunnels opereerde de guerrilla. Een bezoek aan dit complex is erg indrukwekkend! 

Hoi An staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek tijdens je singlereis Vietnam de kleurrijke markt van deze stad. Je kunt er ook goed en goedkoop kleding laten maken. Vietnam is rijk aan uiteenlopende culturen en invloeden, hetgeen goed te zien is in Ho Chi Minh (het vroegere Saigon). Voorbeelden zijn de Franse architectuur en de Chinese wijk.

Tijdens de single reizen Vietnam gaan we niet voorbij aan de schitterende Halong Bay in het noorden van het land. Ontelbare kalkstenen eilanden rijzen boven het water uit. Verken Halong Bay per boot, je overnacht hier ook. Whale Island is een klein paradijs voor  iedereen die van snorkelen, duiken, zeilen of surfen houdt. Hier is het genieten geblazen! Een singlereis Vietnam met Shoestring staat voor een bezoek aan lieflijke dorpjes, mooie steden, prachtige stranden en een kennismaking met de ongelooflijk vriendelijke en gastvrije bevolking!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden