Reizen naar ZUID-AFRIKA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Zuid-Afrika

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Zuid-Afrika, een land met zo veel gezichten, als je daar reist, wil je dat delen. Afwisseling in natuur en cultuur door de verscheidenheid van volkeren die er leven, de bewogen geschiedenis en de verschillende landschappen die het land rijk is. Elke dag weer een andere indruk en nieuwe ervaringen.

Ben je gek op natuur en dieren, dan mag een bezoek aan het Krugerpark niet ontbreken tijdens je singlereis. Zuid-Afrika staat bekend om de Big Five. Met geluk spot je die hier alle 5, naast tal van andere wilde dieren. Ook de Drakensbergen mag je niet overslaan. Geniet van de adembenemende uitzichten tijdens de wandelingen naar onder andere grotten met rotstekeningen.

Voor de stadsmensen onder ons zijn Johannesburg, Pretoria en Kaapstad de meest bekende steden van Zuid-Afrika. Singlereizen naar dit land, doen vast en zeker één of meerdere van deze drie steden aan. Bezoek het themapark Gold Reef City om alles te weten over de geschiedenis van Johannesburg. Aanschouw de mooie monumenten en overheidsgebouwen in Pretoria. Kom je met jouw single reis door Zuid-Afrika langs Kaapstad? Geniet dan van deze schitterend aan de kust gelegen, bruisende plaats. In deze omgeving zijn de Tafelberg met zijn prachtige uitzicht, Robbeneiland, het eiland waar Mandela vastzat en Kaap de Goede Hoop, belangrijke plek in de VOC-tijd, belangrijke bezienswaardigheden.

Verschillende klimaten, landschappen, volkeren, culturen, zoveel afwisseling in één land, dat verwacht je niet. Maar je beleeft het in Zuid-Afrika. Singlereizen waarvan je zeker weet dat je ze nooit zal vergeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden