Alternate Text

Groepsreis Egypte Strand en Cultuur

Mummies, piramides en Rode Zee

BOEK v.a. € 799,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 9 DAGEN

Groepsreis Egypte Strand en Cultuur

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de US dollar en Egyptische pond. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Tijdens feestdagen (zoals Nieuwjaar of Tet) kunnen de prijzen verhoogd worden.

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke betaal je de excursies in de lokale munteenheid.

€ 12,-

Cairo – Dagexcursie Piramides van Gizeh, de Sphinx en Saqqara

Dagexcursie met bezoek aan de wereldberoemde Piramides van Gizeh, de Sphinx en Saqqara waar onder andere de trappiramide van Djoser staat. Entreegelden zijn niet inbegrepen.
€ 17,-

Cairo – Diner Nijlcruise (2 uur)

€ 7,-

Cairo – Geluid- en Lichtshow Sfinx theater (1 uur)

€ 12,-

Cairo – Stadstour (Egyptisch Museum, Citadel, Khan al-Khalili)

Volle dagexcursie met bezoek aan het Egyptisch museum met zijn vele kunstschatten en historische informatie; de Citadel, een hoger gelegen vesting midden in Cairo alwaar een aantal grote moskeeën te bezichtigen is; en de Khan al-Khalil bazaar. Entreegelden zijn niet inbegrepen.
€ 7,-

Luxor – Geluid- en Lichtshow Karnak (1,5 uur)

€ 9,-

Luxor – Stadstour Luxor Museum, Karnak & Luxor Tempel

Halve dagexcursie. Karnak is een indrukwekkend tempelcomplex dat gewijd is aan de god Amon. Ooit was de tempel door een sfinxen-allee verbonden met de Luxor Tempel. Deze tempel staat in het hartje van de stad en is veel kleine. Entreegelden zijn niet inbegrepen.
€ 12,-

Luxor – Vallei der Koningen & Hatsjepsoet Tempel

Halve dagexcursie naar de Vallei der Koningen en Koninginnen, de dodenstad van de farao's met z'n tientallen koningsgraven. De graven zijn uitgehouwen in de rotsen en prachtig gedecoreerd met schilderingen. Nog een imposant gebouw aan de westoever is het spectaculaire Deir el-Bahri (de tempel van Hatsjepsoet). Entreegelden zijn niet inbegrepen.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.