Reiszoeker

Groepsreis Guatemala

Maya’s, vulkanen en jungle

Boek v.a. € 2.045,-
GROEPSGROOTTE: 8-18 | 16 DAGEN

Groepsreis Guatemala

Totale beoordeling:
8,1
8 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 8,0
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 05/11/2023
Beoordeling: 9
Selma:
De reis door Guatemala gaat door prachtige natuurgebieden. Het reizen met een eigen comfortabele bus is prima te doen, hoewel er wel een paar pittige afstanden afgelegd moeten worden. Van individuele hoogtepunten kan ik niet spreken, het waren allemaal hoogtepunten. Denk aan de kleurrijke markten die we aandeden, het prachtige meer van Atitlan, de pittige hike naar de krater van de Pacaya vulkaan, maar ook het Maya complex Tikal. Deze reis is een echte aanrader!
Vertrekdatum: 05/11/2023
Beoordeling: 8
Maaike:
Een toffe reis met veel afwisseling tussen de Maya-cultuur, Spaanse invloeden en vooral prachtige natuur. Af en toe zitten er lange reisdagen tussen, maar door de gezelligheid van de groep waren deze prima te doen. Struinen over de kiezelstenen van Antigua, en de tempels in Tikal beklimmen waren zeker hoogtepunten voor mij van deze reis!
Vertrekdatum: 05/11/2023
Beoordeling: 8
Jolanda:
Wat een leuke reis! Alle hoogtepunten komen voorbij. Hoewel de reisdagen soms wel heel lang waren, probeerden de gids en chauffeurs onderweg nog wat leuke stops te bedenken voor de afwisseling. Voor mij was metname de homestay in San Juan echt een hoogtepunt, nou ja, net als het eten, Tikal en Antigua.
Vertrekdatum: 05/11/2023
Beoordeling: 9
Eveline:
Een mooie combinatie van leuke steden en dorpjes, kleurrijke markten met lokale bevolking in klederdracht, natuurlijke zwembaden midden in de jungle, een prachtig meer met vulkanen op de achtergrond en natuurlijk de Mayatempels van Tikal. Een hoop afwisseling binnen één reis. Er zitten lange reisdagen in, maar dan zie je ook wel alle delen van het land.