Reiszoeker

Groepsreis IJsland

Het land van vuur en ijs

Boek v.a. € 2.124,-
GROEPSGROOTTE: 10-24 | 8 DAGEN

Groepsreis IJsland

Totale beoordeling:
8,2
27 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 9,0
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 8,0
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 01/05/2022
Beoordeling: 9
Lenneke:
Een hele mooie reis! Het scheelde uiteraard dat we best lekker weer hebben gehad, en dat de groep gezellig was. Het is een pittig reistempo, maar daardoor zie je wel heel veel. Soms had ik wel iets langer ergens willen blijven, maar dat betekent wel dat je iets anders moet missen. IJsland heeft een prachtige natuur, super afwisselend waardoor het niet gaat vervelen. De gids (Triggvi) was ook super, en probeerde af en toe nog extra stops toe te voegen om aan de behoefte van de groep te voldoen. Al met al een superreis, die ik zo weer zou maken.
Vertrekdatum: 01/05/2022
Beoordeling: 9
Walinda:
Top reis, leuke groep, fantastisch land en een hele gepassioneerde reisleider. Veel natuur maar ook een aantal dagen in de stad. Soms wat veel in de bus maar met de afstanden in IJsland is anders ook niet te doen.
Vertrekdatum: 01/05/2022
Beoordeling: 9
Sanne:
IJsland is een prachtig land met een geweldige natuur. We hadden een groep van 24 personen met redelijk dezelfde leeftijd. In zo'n groep heb je altijd wel een aantal mensen waar je leuk mee klikt. Met deze groep hebben we allerlei mooie natuurverschijnselen mogen ervaren, de een nog prachtiger dan de ander. Ik zou het iedere natuurliefhebber aanraden!
Vertrekdatum: 21/11/2021
Beoordeling: 9
Reiziger:
Toffe reis, waarin je in een korte tijd een aantal geweldige highlights van IJsland meepakt (denk aan de diverse watervallen, Skaftifell nationaal park en het prachtige Jokulsarlon meer).
Vertrekdatum: 21/11/2021
Beoordeling: 9
Reiziger:
Een prachtige reis! Ik zou het zeker aanraden om deze reis te maken in de winter. We hebben het noorderlicht en parelmoerwolken kunnen zien, wat erg bijzonder was. De hotels zijn van goede kwaliteit en de natuur is indrukwekkend! De reisleider was fantastisch en was een wandelende IJslandse encyclopedie en heeft ons veel meer van het land laten zien, dan alleen in de reisbeschrijving stond!
Vertrekdatum: 21/11/2021
Beoordeling: 8
Andre:
Mooie reis en een aanrader. Veel gezien in een korte tijd. Goede lokale gids/chauffeur die altijd klaarstond en goede informatie gaf.
Vertrekdatum: 17/10/2021
Beoordeling: 7
Reiziger:
De reis had langer mogen duren. Een vol en strak programma in combinatie met de ongunstige vliegtijden maken dat de reis als te kort werd ervaren.
Vertrekdatum: 17/10/2021
Beoordeling: 8
Rebecca:
Mooie reis, fijne chauffeur en reisleider, leuke groep. Weer zat mee en dus het zien van het noorderlicht ook!!
Vertrekdatum: 17/10/2021
Beoordeling: 8
Gerard:
Zeer indrukwekkende natuur. Mooi om te zien. Let wel op dat IJsland zelf niet goedkoop is. Maar zeker de moeite waard.