Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Peru in 2 weken

Mystieke steden in de Andes - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 699,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 17 DAGEN

Groepsreis Peru in 2 weken

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis Peru in 2 weken

Eventuele verlengingen van deze rondreis kun je onderaan het dagprogramma vinden.

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Lima

Lima

Breng een bezoek aan het koloniale centrum, dat is zeker de moeite waard. Ook het presidentiële paleis, waar elke dag de wisseling van de wacht plaatsvindt, is een bezoekje waard. |Peru

Huacachina

Huacachina

Oasedorpje Huacachina ligt midden tussen metershoge zandduinen. De zandduinen lenen zich prima voor een spectaculaire tocht met een buggy. |Peru

Nazca

Nazca

De Nazcalijnen vormen één van de grootste mysteries ter wereld. Deze tekeningen met enorme afmetingen zijn tussen 900 voor en 600 na Christus op de weidse, vlakke pampa bij Nazca getekend.|Peru

Arequipa

Arequipa

Bezoek Plaza de Armas in Arequipa, hier heb je een schitterend uitzicht op de vulkaan El Misti. |Peru

Chivay

Chivay

Chivay ligt in een grote kloof in het zuiden van Peru. Bezoek de lokale warmwaterbronnen en geniet van de gezelligheid op het centrale plein. |Peru

Puno

Puno

Puno ligt in het hart van altiplano. Struin eens rond in de Mercado Central of klim naar het uitkijkpunt Mirador Kuntur Wasi. |Peru

Cuzco

Cuzco

Incahoofdstad Cuzco, werd door de Inca's als middelpunt van de wereld gezien. Dwaal af door eeuwenoude straatjes en steegjes en breng een bezoekje aan de indrukwekkende kathedraal van Cuzco.|Peru

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Vertrek Amsterdam - Aankomst Lima Aankomst Lima
2 Lima Lima
3 Bus Lima - Huacachina via Pisco Huacachina
4 Bus Huacachina - Nazca Nazca
5 Bus Nazca - Arequipa Arequipa
6 Arequipa Arequipa
7 Bus Arequipa - Chivay (Colca Canyon) Chivay (Colca Canyon)
8 Bus Chivay (Colca Canyon) - Puno Puno
9 Boot Puno / excursie Uros-rieteilanden en Taquile Puno
10 Bus Puno - Cuzco Cuzco
11 Cuzco Cuzco
12 Cuzco Cuzco
13 Cuzco - optionele excursie Aguas Calientes (Machu Picchu) Cuzco
14 Cuzco - optionele excursie Aguas Calientes (Machu Picchu) Cuzco
15 Cuzco Cuzco
16 Vliegtuig Vertrek Cuzco - Lima - Amsterdam Vliegtuig
17 Aankomst Amsterdam Aankomst Amsterdam

1
18
5
10
20
29
8
4
14
14
21
1
1
9
0
0
0
2
0
189
305
280
3

Dag 1: Vertrek Amsterdam - Aankomst Lima

Je vliegt vandaag van Amsterdam naar Lima, de hoofdstad van Peru, waar je 's avonds aankomt (of de volgende ochtend, afhankelijk van je vluchtschema) en je Peru groepsreis van start gaat. De reisbegeleiding wacht je op op de luchthaven.

Dag 2: Lima

Vandaag kun je de miljoenenstad Lima verkennen.
De stad heeft te veel bezienswaardigheden om allemaal te zien, maar een bezoek aan de in het centrum gelegen, opgeknapte pleinen Plaza San Martín en de Plaza de Armas is zeker de moeite waard. Aan het laatste plein ligt het presidentieel paleis waar elke dag de wisseling van de wacht plaatsvindt. Daarnaast zijn er een aantal prachtige musea, waaronder het Antropologisch Museum en het Museo de Oro, waar je je vergaapt aan de grote collectie gouden relikwieën. Deze werden  gemaakt door ambachtslieden die behoorden tot de talrijke pre-Columbiaanse culturen die in Peru hebben bestaan.

Dag 3: Lima - Huacachina via Pisco

Direct nadat je Lima uitrijdt zal de rust een weldaad voor je oren zijn. Je rijdt zuidwaarts door de woestijn, die zich van het midden van Chili tot aan het noorden van Peru uitstrekt als een smalle, droge kuststrook. Een droog gebied, waar met behulp van irrigatiesystemen steeds meer landbouw wordt bedreven.

Onderweg kun je een facultatieve excursie naar de Ballestaseilanden maken. Een perfecte beschermplaats tegen mens en dier, leefgebied van zeeleeuwen, pinguïns, Peruaanse aalscholvers en pelikanen. Zeeleeuwen stoeien in het water rond de boot, zodat je prachtige foto's kunt maken.

De eilanden zijn beschermd natuurgebied. Eens in de vier jaar wordt deze regel verbroken. Dan komen de Peruaanse guanostekers aan wal om de nitraatrijke uitwerpselen van de vogels te verzamelen. Dat guano een zeer belangrijk bestanddeel vormt van meststof werd pas in de negentiende eeuw ontdekt. Hierdoor is Peru momenteel de grootste exporteur ter wereld.

* Bijzondere duurzame projecten

Shoestring ondersteunt een tiental kleinschalige ontwikkelingsprojecten met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze projecten worden geselecteerd door onze lokale agenten. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een school, een weeshuis en een natuurbeschermingsproject. Onze lokale agenten zorgen er voor dat onze en jullie bijdrage 100% ten goede komt aan deze projecten. Lees meer

Dag 4: Huacachina - Nazca

De combinatie van de koude Humboldt-golfstroom langs de kust van Chili en Peru en de droge woestijnlucht leidt tot prachtig gevormde zandduinen afgewisseld met oases. Ze ontstaan op die plaatsen waar de rivieren, ontsprongen in de Andes, uitmonden in de Grote Oceaan. Rondom één van deze oases is het plaatsje Huacachina gevestigd. 

Huacachina ligt aan een lagune waarvan men beweert dat het water een geneeskrachtige werking heeft. Wellicht ook op jouw kunsten om met een sandboard van de zandduinen af te surfen! Of maak een spectaculaire buggytocht door dit bijzondere landschap.

In de middag vertrek je met de bus naar Nazca, een busrit van ongeveer 3 uur. Afhankelijk van het weer kun je vanmiddag of de volgende ochtend een vlucht maken over de Nazcalijnen.

Dag 5: Nazca - Arequipa

De Nazcacultuur verwierf wereldbekendheid door de ontdekking van de Nazcalijnen die je, mits er geen mist is, vanuit de lucht in een vliegtuigje kan waarnemen. Pas dan zie je de in de woestijn getekende aap, het marsmannetje, de kolibri, boom en vele andere geometrische figuren. Ook kun je vanuit Nazca het Chauchillakerkhof bezoeken of de volledig in tact zijnde aquaducten uit de Nazcatijd bezichtigen. 

Als je een vlucht wilt maken over de Nazcalijnen, laat het ons dan door middel van het boekingsformulier en niet later dan 30 dagen voor vertrek weten. De vluchten zijn zeer populair, zeker in de maanden juli en augustus. Als je later besluit de vlucht te willen maken, heb je kans dat alle vluchten al volgeboekt zijn!

Je vertrekt in de middag met een comfortabele openbare bus naar Arequipa. Je zult hier, na een lange rit langs de kust en door de bergen, laat in de avond arriveren.

Dag 6: Arequipa

De 'Witte Stad' Arequipa dankt haar bijnaam aan de vele gebouwen die uit wit vulkanische gesteente zijn opgetrokken (tufsteen). Vanaf het 'Plaza de Armas' heb je een schitterend uitzicht op de vulkaan El Misti. Het Santa Catalinaklooster in Arequipa, dat nog gedeeltelijk wordt bewoond, is zeker een bezoek waard. Een waar labyrint aan straatjes en pleintjes. Bezoek ook het museum Santuarios Andinos om de pas in 1995 ontdekte mummie te zien van het naar schatting 12-jarige meisje, met de naam 'Juanita'. Vijfhonderd jaar geleden werd zij door de Inca's aan de goden geofferd en begraven in de permafrostlaag van de Ampato vulkaan.

Dag 7: Arequipa - Chivay (Colca Canyon)

Vanuit Arequipa reis je met de bus naar de Colca Canyon, één van de diepste kloven ter wereld. De eerste dag van het tweedaagse avontuur in de Colca Canyon rijd je over een pas van 4850 meter en volg je de stoffige weg. Onderweg wordt natuurlijk gestopt als er vicuña's, ibissen, lama's of alpaca's te zien zijn. Met een beetje geluk en helder weer kun je de imposante vulkanen Sabancaya (5976 meter) en Ampato (6380 meter) zien. Op de laatste is Juanita gevonden. In het dorpje Chivay (3600 m) overnacht je. Mocht je 's middags nog puf hebben voor een wandeling, loop dan in een klein uurtje naar de warmwaterbronnen van La Calera.

De entree voor het nationale park Colca Canyon en de begeleiding van een Engelssprekende gids is bij de reissom inbegrepen.

Met een groep van minder dan 6 deelnemers zal deze tweedaagse tour naar de Colca Canyon worden aangeboden als een tour die je deelt met andere (internationale) deelnemers. Het zal dus niet als privé tour worden aangeboden.

* Wist je dat... Shoestring de CO2 uitstoot van al haar reizen standaard compenseert?

Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen volledig compenseert. Shoestring maakt jouw vlucht én reis ter plaatse klimaatneutraal! In samenwerking met FairClimateFund steunen wij het Basa Magogo project in Zuid-Afrika. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een duurzame wereld! Lees meer

Dag 8: Chivay (Colca Canyon) - Puno

Na een zeer vroeg ontbijt ga je op pad. De condors wachten niet! Je passeert onder andere de plaatsjes Yanque en Maca alvorens naar de 'Cruz del Condor' te rijden. Aan de rechterzijde heb je indrukwekkende uitzichten op de pre-Incaterrassen in de kloof. Beneden ligt één van de diepste kloven ter wereld. Vanwege haar ontoegankelijkheid is de Colca Canyon een goede schuilplaats voor de condor, die met zijn spanwijdte van ruim drie meter de grootste vogel is van het Zuid-Amerikaanse continent. Geruisloos zie je ze omhoog zweven, gebruikmakend van de aanwezige thermiek. Houd de camera in de aanslag voor het vastleggen van een geweldig moment.

Vanuit de Colca Canyon reis je weer terug naar Chivay en verder met de bus naar Puno, waar je aan het begin van de avond zult aankomen. Beleef in Puno de gezellige drukte in de Calle Lima of verken het haventje aan het Titicacameer. In de buurt van de haven is vaak een indiaanse markt, waar van alles te koop wordt aangeboden.

Dag 9: Puno / excursie Uros-rieteilanden en Taquile

Vanuit Puno bestaat de mogelijkheid om een excursie te maken naar de nabij gelegen graftombes van Sillustani, de begraafplaats van de zogenaamde Colla’s. Of je kunt meegaan met een dagtocht via de drijvende Urosrieteilanden naar het eiland Taquile, een excursie die bij de reissom is inbegrepen. De rieten boten hebben een levensduur van ongeveer acht maanden voordat ze teveel water absorberen en te zwaar worden voor gebruik. De Urosindianen hebben er door het opkomend toerisme een nieuwe inkomstenbron bij gekregen.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Je vaart verder naar het eiland Taquile. Hier maak je een wandeling over de rug van het eiland dat bekendheid geniet vanwege de breiende indiaanse mannen. De mutsen die deze mannen dragen zijn niet alleen kleurrijk maar ook nog multifunctioneel. Ze bieden bescherming tegen de kou en zon én de punt is een veilige bewaarplaats voor hun geld! Vanaf het eiland Taquile stap je in de namiddag op de boot om in ongeveer drie uur terug te varen naar Puno.

Dag 10: Puno - Cuzco

De busrit (7-8 uur rijden) van Puno naar Cuzco voert je over een mooie verharde weg over de Altiplano, langs maïs- en quinoavelden afgewisseld met stukken braakliggend land. Nadat je de drukke stad Juliaca bent gepasseerd rijd je door het gebied waar eens de Pukuracultuur heerste, op weg naar de ruim 4300 meter hoge pas La Raya. Aan weerszijden doemen prachtige bergen op waarvan enkele bedekt zijn met eeuwige sneeuw.

Onderweg kom je langs verschillende dorpjes en een paar interessante Wari- en Inca ruines, zoals Raqchi en Pikillacta. Mits er tijd is zul je ook een bezoek brengen aan het pittoresque dorpje Andahuaylillas met haar prachtige kerkje alvorens in Cusco te arriveren.

Dag 11: Cuzco

De Inca's beschouwden hun stad als de 'navel der aarde', zij wisten immers niet beter dan dat Cuzco het middelpunt van hun rijk was. De Spanjaarden hadden weinig respect voor de Incacultuur. Veel religieuze tempels werden dan ook met de grond gelijk gemaakt waarmee de Spanjaarden ruimte creëerden om hun barokke kerken en rijk versierde huizen te bouwen. Talrijke Incabouwwerken moesten het ontgelden en dienden alleen nog als fundament. Deze mengeling aan bouwstijlen kun je goed zien in de vele steegjes rondom de Plaza de Armas.

Omdat in en rondom Cuzco zoveel bezienswaardigheden zijn, verblijf je hier vier volle dagen. Bedenk wel dat als je kiest voor de 4-daagse Incatrail, je weinig tijd over hebt om Cuzco (en omgeving) te bekijken!

Geniet 's avonds tot in de vroege uurtjes van liveoptredens van indiaanse muzikanten. Het zal je niet verbazen dat keukens uit bijna uit alle landen vertegenwoordigd zijn in Cuzco. Voor elk wat wils!

Dag 12: Cuzco

Het loont de moeite om het speciale Cuzco Visitor Ticket aan te schaffen, dat je toegang geeft tot vrijwel alle belangrijke monumenten, kerken en musea in de stad en de belangrijkste ruïnecomplexen in de omgeving.
Het enige overgebleven Incapaleis, de Coricancha, mag je niet missen. Door de laatste aardbeving in 1950 werden de muren van het klooster en de kerk van Santo Domingo ernstig beschadigd waardoor geheel onverwacht de robuuste muren van één van de drie nog bewaard gebleven Incapaleizen weer te voorschijn kwamen.

Als je liever buiten verblijft, slenter dan door de straatjes van de kunstenaarswijk San Blas of bekijk de mooie lama- en alpacatruien die verkoopsters proberen te slijten. Je kunt ook een optionele excursie naar de Heilige Vallei maken. Tijdens deze tour bezoek je de ruïnes van Pisac en natuurlijk het Incafort van Ollantaytambo, waar de Inca´s één van hun weinige overwinningen op de Spanjaarden behaalden.

* Wat kun jij doen?

Duurzaam reizen is rekening houden met mensen, natuur en cultuur zodat onze reizen ook in de toekomst verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Shoestring compenseert al de CO2-uitstoot van je reis maar ook jij kunt ter plaatse het verschil maken. Shoestring geeft je daarom 10 tips voor op reis. Lees meer

Dag 13: Cuzco - optionele excursie Aguas Calientes (Machu Picchu)

Vandaag kun je mee met een optionele excursie naar Machu Picchu (opgeven bij boeking). Je gaat per trein naar Aguas Calientes. De trein rijdt door het prachtige landschap van de Heilige Vallei en doet er ongeveer vier uur over. De rest van de dag heb je vrij om het dorpje te verkennen of een mooie wandeling te maken.
Incatrail

Voor de échte wandelaars, natuur- en cultuurliefhebbers vormt de 42 kilometer lange Incatrail een ware uitdaging. Denk niet te licht over deze tocht want hotels ontbreken, je slaapt in tweepersoons-tentjes en het weer is geen dag hetzelfde. Ook het terrein is alles behalve vlak. Moet je daarom de Incatrail niet lopen? Nee! Bereid je alleen goed voor, want de wandeltocht is pittig, maar prachtig. Qua weer kun je de Incatrail het best lopen tussen mei en oktober, ondanks dat er in die tijd best nog een buitje kan vallen.
Voor meer informatie: kijk onder dag 17 van deze dag tot dagbeschrijving!

Dag 14: Cuzco - optionele excursie Aguas Calientes (Machu Picchu)

Tijdens deze excursie breng je een bezoek aan de 'verborgen' stad van de Inca's: Machu Picchu, schitterend gelegen op een plateau temidden van grillige rotsformaties. Door haar unieke ligging werd de stad nooit door de Spanjaarden ontdekt, waardoor ze uitzonderlijk goed bewaard is gebleven. Pas in 1911 werden de ruïnes per ongeluk ontdekt door de Amerikaanse historicus Hiram Bingam die dacht de verloren Incastad Vilcabamba gevonden te hebben. De archeologen veronderstellen dat het eens een religieuze stad van de Inca's is geweest, maar de precieze functie is nog steeds onbekend. Er is ruim tijd om dit grootse ruïnecomplex met haar vele tempels, terrassen en heilige plaatsen te verkennen.

Voor de klassieke foto van Machu Picchu klim je naar boven. Voor een geheel andere kijk op het ruïnecomplex wordt een wandeling naar de Inti Punku (zonnepoort) van harte aanbevolen. In de namiddag neem je de trein terug naar Cuzco.

Dag 15: Cuzco

Vrije dag.Dag 16: Vertrek Cuzco - Lima - Amsterdam

Vandaag vertrek je vanuit Cuzco terug naar Nederland. Je hebt eventueel nog even tijd om Lima op eigen gelegenheid verder te verkennen (afhankelijk van het vluchtschema).

Dag 17: Aankomst Amsterdam

Vandaag land je weer op Hollandse bodem en kun je terugkijken op een onvergetelijke reis.

Opmerking:
Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat door een lokale staking of wegblokkade de route niet afgelegd kan worden zoals hierboven beschreven is. De alternatieve route kan eventueel gepaard gaan met extra kosten voor de deelnemers (bijvoorbeeld een binnenlandse vlucht of een nieuwe hotelreservering).

Opmerking:
Indien je voor deze reis het landarrangement boekt start je rondreis op dag 1 in Lima en is de laatste dag van je reis dag 16 in Cuzco. De binnenlandse vlucht Cuzco- Lima is niet inbegrepen in het landarrangement.

FESTIVALREIS PERU
Tijdens vertrekdatum 10 juni 2018 bezoek je het INTI RAYMI FESTIVAL in Cuzco.

De reisroutes tijdens festivalreizen kunnen worden aangepast. Voor meer informatie over de diverse festivals kun je kijken naar het kopje 'Festivals' onder het tabblad ‘Praktisch’.


INFORMATIE INCATRAIL

4-daagse Incatrail
Dit is de ultieme tocht voor mensen die beschikken over voldoende tijd, een goede gezondheid en een goede basisconditie. In vier dagen wandel je vanaf 2000 meter over passen van 3900 en 4200 meter. Dan weer over kale vlaktes, dan weer door een dichtbegroeid bergnevelwoud met prachtige bromelia’s en lianen. Ook verken je met de lokale gids, die je gedurende de gehele tocht vergezelt, een aantal zeer fraaie Incaruïnes. Kookspullen, tenten, proviand voor vier dagen en brandstof gaan mee met de lokale dragers. Zelf draag je een klein rugzakje met je spullen voor deze 4 dagen en je slaapzak. Tegen een vergoeding kun je hen ook jouw bagage laten dragen (geef dit wel meteen op bij boeking als je dit wilt).

2-daagse Incatrail, met overnachting in Aguas Calientes
Deze tocht is een ideale tour voor mensen die niet over voldoende tijd beschikken, of niet 4 dagen willen lopen, maar toch kennis willen maken met de beroemde Inca paden. De korte trektocht begint bij kilometer 104 nabij de heilige rivier de Urubamba. Het is één dag lopen en aan het eind van de middag kom je aan bij Machu Picchu, waarna je ’s avonds overnacht in het dorpje Aguas Calientes. De tweedaagse Incatrail overnacht dus niet op de Trail, maar in het dorpje Aguas Calientes, aan de voet van Machu Picchu. De volgende dag heb je dan rustig de tijd om met de gids de ruïnes te bezoeken, om aan het eind van de middag de trein terug naar Cuzco te nemen. De gids voor de 2e dag, de bus omhoog naar Machu Picchu en de entree voor 2 dagen Machu Picchu is in het 2-daagse pakket inbegrepen.

Als je de Incatrail wilt lopen, vermeld dat dan op je boekingsformulier en boek zo vroeg mogelijk. De trek is zo populair dat als je later boekt, er grote kans is dat je hem niet kunt lopen. Geef bij boeking je juiste naam (zoals vermeld in paspoort) en paspoortnummer door (dus zorg dat je een paspoort hebt dat nog 6 maanden na de reis geldig is!), aangezien de entreebewijzen op naam en paspoortnummer staan. Latere wijzigingen van namen of paspoortnummers zijn op aanvraag en hebben financiële consequenties.
De Incatrail is altijd op aanvraag en is pas definitief als je van ons de bevestiging hebt gekregen. Gezien de hoge annuleringskosten berekenen we € 100,- annuleringskosten als je zelf besluit je al bevestigde Incatrail te annuleren. Het niet (meer) mogelijk zijn van het lopen van de Incatrail heeft niet tot gevolg dat de reis kosteloos geannuleerd mag worden.

Verleng je reis

  • Jungleverlenging Puerto Maldonado

    De reis kan verlengd worden met een 4-daagse oerwoudtocht in Puerto Maldonado (prijs € 895 per persoon). Ook deze verlenging dien je bij boeking door te geven. Je vluchten zijn in eerste instantie op aanvraag. Als je alleen boekt en er zijn geen andere deelnemers om een kamer mee te delen, komt er voor de jungleverlenging een eenpersoonskamertoeslag bij van € 170. De prijs van het jungle-arrangement is inclusief de transfer van het hotel in Cuzco naar de luchthaven, entree Tambopata Reservaat, lokale luchthavenbelastingen, inclusief transfer luchthaven Lima – hotel vv en overnachting Lima maar exclusief  fooien, drankjes en uitgaven van persoonlijke aard.

    Op de dag dat de groep van Cuzco naar Lima vliegt (je neemt hier afscheid van de groep) vlieg je vanuit Cuzco (soms met overstap) naar de stad Puerto Maldonado, waar je overstapt in de boot die je naar de jungle-lodge vaart. In de namiddag is er tijd voor een welkomstdrankje en een korte wandeling naar een meertje. Na zonsondergang wordt er met de kano op uit getrokken om kaaimannen te spotten. Je ziet dan hun ogen glinsteren in het licht van je zaklamp. Op dag 2 maak je een wandeling naar en een kanotocht over het meer, waar je met wat geluk reuzenrivierotters, apen, schildpadden en vele vogelsoorten kunt zien. In de namiddag heb je tijd om te relaxen of om op eigen gelegenheid te gaan wandelen. Dag 3 wordt vaak gebruikt om op eigen gelegenheid dingen te ondernemen of te wandelen op de uitgezette paden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor een door de lodge georganiseerde dagexcursie. Bijvoorbeeld een bezoek aan een kleine kleiwand of een dagwandeling naar het Katicochameer. De laatste dag van de jungleverlenging ga je per gemotoriseerde kano terug naar Puerto Maldonado. Vanaf deze stad vlieg je (soms met een overstap) naar Lima. Bij aankomst is Lima wordt je opgewacht en naar je hotel gebracht. Je hebt eventueel nog de tijd om deze of de volgende dag de stad te verkennen (afhankelijk van het vluchtschema). De volgende dag word je opgehaald bij je hotel en naar de luchthaven van Lima gebracht voor je terugvlucht naar Amsterdam/Brussel.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden