Reiszoeker

Groepsreis Slovenië & Kroatië

Tussen Alpen en Balkan

Boek v.a. € 2.069,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 10 DAGEN

Groepsreis Slovenië & Kroatië

Totale beoordeling:
8,0
23 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 8,0
Prijs/kwaliteit: 7,1
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 18/08/2023
Beoordeling: 8
Stefan:
Geweldige reis gehad door Slovenië en Kroatië. Een gezellige kleine groep waardoor we zelfs nog extra dingen hebben kunnen doen en zien samen met onze top reisbegeleider. Ik zal na deze ervaring niet meer lang twijfelen om nog eens voor zo'n groepsreis te gaan.
Vertrekdatum: 18/08/2023
Beoordeling: 9
Reiziger:
Ik heb genoten van de reis en heb veel leuke dingen gezien/gedaan. De hotels waren gewoon top qua ligging en de faciliteiten en hygiëne was hier op orde. Het laatste hotel was niet goed en hier hebben we melding van gedaan. Hier is serieus naar geluisterd.
Vertrekdatum: 21/07/2023
Beoordeling: 8
Naomi:
Mooie reis met veel natuur en een paar steden. Over het algemeen goede accommodaties, behalve het laatste hotel in Zagreb. We hebben redelijk veel gewandeld, goede wandelschoenen zijn zeker nodig.
Vertrekdatum: 21/07/2023
Beoordeling: 8
Reiziger:
Een mooie reis met een fijne afwisseling tussen natuur en stad. Bij een aantal van de excursies was het erg druk wat af deed aan de ervaring. Het Slovenië deel van de reis had sterk mijn voorkeur boven het Kroatië deel. De hotels waren over het algemeen erg goed hoewel het hotel in Zadar nodig aan onderhoud toe is.
Vertrekdatum: 21/07/2023
Beoordeling: 7
Reiziger:
-
Vertrekdatum: 08/09/2022
Beoordeling: 7
Inge:
Een hele mooie reis, waarbij je veel bezienswaardigheden bezoekt. Vergeet dus je camera niet! De natuur in Slovenië is adembenemend mooi en straalt rust uit. Kroatië laat met haar architectuur je verbazen. De aandacht die aan de gebouwen is gegeven is duidelijk terug te zien. Verder waren we met een mooie groepsgrootte van 16 personen. De accommodaties zijn over het algemeen prima in orde. Een minpunt was de reisbegeleidster, wie helaas weinig te zien was en weinig enthousiasme uitstraalde. Een mooie reis voor wie natuur en cultuur omarmt.
Vertrekdatum: 08/09/2022
Beoordeling: 10
Reiziger:
Super afwisselende reis! Slovenië is echt mooi: ruige bergen, meren, grotten en kastelen. Kom je in Kroatië dan kan je genieten van kleine stadjes en de zee. Ik was er in september en het weer was wisselend. In Kroatië aan de kust 25 + graden en zon, maar in Slovenië en Zagreb ook regen gehad. Neem voor de wandelingen in Slovenië daarom ook goede regenkleding mee en waterdichte schoenen. En neem voor Kroatië waterschoentjes mee. Ik zou deze reis in ieder geval zeker aanraden als je niet te lang en niet te ver weg wilt.
Vertrekdatum: 08/09/2022
Beoordeling: 8
Eline:
Het is een mooie reis waarbij je kennis maakt met Slovenië en Kroatië. Een goed gevuld programma maar ook wat vrije tijd. Prima hotels! Vooral Slovenië heeft me positief verrast.
Vertrekdatum: 08/09/2022
Beoordeling: 9
Maritza:
Een reis met mooie afwisseling van natuur en cultuur. Alles zit erin, voor ieder wat wils. De national parken zijn zeker een aanrader om heen te gaan. Maar ook in Slovenië was de omgeving rondom het hotel erg mooi.