Reiszoeker

Groepsreis Vietnam & Cambodja

Ontdekkingsreis door Indochina

Boek v.a. € 2.099,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Vietnam & Cambodja

Totale beoordeling:
8,4
245 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 9,1
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,9
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 29/03/2024
Beoordeling: 9
Jacoba Ismay:
Twijfel je nog over deze reis naar Vietnam en Cambodja? Niet doen: de reis is simpelweg fantastisch! Een hele mooie mix van natuur, cultuur en geschiedenis. Uiteraard zie je de bekende hoogtepunten van deze twee landen zoals in het programma vermeld, maar daarnaast wordt ook op verschillende momenten van de gebaande (toeristische) paden afgeweken door de lokale gids, waardoor je onverwachts in o.a. de leukste restaurantjes en straatjes uitkomt. Een unieke ervaring! Het enige nadeel is dat je niet wilt dat het eindigt, dus op de terugreis ben je alweer op zoek naar de volgende verre Shoestring bestemming ;)
Vertrekdatum: 29/03/2024
Beoordeling: 9
Frank:
Rondreis Vietnam - Cambodja gedaan samen met partner. Het was werkelijk een geweldige ervaring waar we allebei veel indrukken hebben opgedaan. Ook heel bijzonder om de (grote) verschillen tussen deze buurlanden te ontdekken. We hadden een bijzonder leuke groep (10 personen) en een fantastische gids (Loc) die erg zijn best deed om het ons allemaal naar de zin te maken. We hadden ook het geluk dat we tijdens de viering van het Khmer nieuwjaar in Cambodja waren. Heel bijzonder om mee te maken hoe dit daar wordt gevierd en beleefd. Het was een reis die we nooit meer zullen vergeten.
Vertrekdatum: 22/12/2023
Beoordeling: 10
Johanna Maria:
Geweldige reis: supergoed gepland, je ziet en leert zoveel in 3 weken in 2 landen, hele gezellige groep en onze Vietnamese reisbegeleider Lucky was ‘the best’: zoveel kennis, sociale skills en we hielden echt van hem als van familie, zoals hij ons noemde.
Vertrekdatum: 17/11/2023
Beoordeling: 9
Bart:
Heerlijk eten, leuke mensen en een veelzijdige reis! Je ziet bijna alles van Vietnam en zeker de hoogte punten binnen Cambodja.
Vertrekdatum: 17/11/2023
Beoordeling: 9
Thomas:
Prachtige reis waarin veel te zien is. Je legt een behoorlijke afstand af in die drie weken, maar hierdoor kom je ook op veel plekken in twee verschillende landen. De reisleider was een enorme toevoeging en maakte samen met de groep dit echt een prachtige reis.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 8
Jens:
Was een super reis, super leuke groep en super reisbegeleiding.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 8
sequoyah:
Hele mooie reis, onze reisbegeleider Loc was super! Zeker aan te raden. Houd er wel rekening mee dat er ter plekken nog redelijk veel kosten bij komen door de excursies, maar dat is bij alle Shoestring reizen het geval denk ik. Onze groep was ook enorm leuk, dit maakt natuurlijk ook de vakantie heel aangenaam.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 9
Tomas:
Wat een mooie reis hebben we gehad. Samen met een geweldige groep heb ik 3 weken van Vietnam en Cambodja mogen genieten. Samen met een kundige, vriendelijke reisleider heb ik Vietnam mogen ontdekken. De vriendelijke mensen, de rijkdom aan cultuur, het heerlijke eten en ook de ruimte om af en toe buiten de gebaande paden te kunnen treden tijdens de vrije dagen tussendoor maakte dit voor mij een zeer fijne, omplete ervaring.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 8
Bjorn:
Het was een super ervaring om met Shoestring op reis te gaan. Genoten van allebei de landen, van de groep mensen en de reisleider. Hier en daar kan de reis nog worden aangescherpt om hem nog interessanter te maken.
Vertrekdatum: 21/04/2023
Beoordeling: 9
Niels:
Zeer mooie reis naar Vietnam en Cambodja. Houd jij van mooie gebouwen? Wil jij meer weten over hindoeïstische en boedischtische geschiedenis dan is dit een reis voor jou. Normaal gesproken houd ik meer van actieve vakanties, maar Vietnam en Cambodja hebben mij in positieve zin verrast. Erg mooie landen. Zorg er voor dat je voldoende korte broeken en tshirts mee neemt want het is er warm. Houd er wel rekening mee dat vaak schouders en knieën bedekt moeten zijn. Een gave reis met overnachtingen op een boot en twee op de trein (je kunt ook voor de vlucht kiezen dan slaap je 1 nacht in de trein)
Vertrekdatum: 21/04/2023
Beoordeling: 10
Stephano Petrus Henricus:
Fantastisch reis gehad door Vietnam en Cambodja. De reisbegeleider Dang vertelt met veel plezier en passie over de landen en de geschiedenis ervan. Alles was perfect geregeld. Extra excursies worden voorgesteld en zijn echt super. Zoals bijvoorbeeld de foodtour door Hanoi. Je komt op plaatsen waar je zelf nooit heen zou gaan en je zit echt tussen de locals te genieten, een fantastische ervaring. Het is echt een super mooie reis en als je Dang als reisbegeleider hebt dan kan het niet stuk! Alles wordt door hem geregeld, hij denkt mee als je graag iets wil en doet leuke extra voorstellen. Zelfs een normale reisdag probeert hij nog wat extra mee te geven door toch nog ergens een mooie stop in te plannen. Wij hebben er enorm van genoten en kijken er dan ook met heel veel plezier naar terug. Het was echt jammer dat de vakantie voorbij was
Vertrekdatum: 17/02/2023
Beoordeling: 7
Mirjam:
Prachtige reis, heel veel gezien en gedaan. Druk programma, maar goed te doen. Fijne reisbegeleider die goed geinformeerd is. Kortom, super genoten!
Vertrekdatum: 17/02/2023
Beoordeling: 7
Hugo:
Mooie reis, prachtig weer gehad, lekker eten, veel gezien en beleefd met een zeer goede reisgids ter plekke. Wel veel steden bezocht (en tempels) terwijl de natuurbeleving wat achterwege bleef. Opletten voor de vele optionele excursies en het fooienbeleid, dit kan je totaalbudget serieus de hoogte doen ingaan.
Vertrekdatum: 17/02/2023
Beoordeling: 8
Hilde:
het was mijn eerste kennismaking met shoestring, en ik heb genoten van de reis. het programma is druk maar afwisselend. Vooral veel geleerd over land, en cultuur
Vertrekdatum: 23/12/2022
Beoordeling: 8
Henk:
Als oudere reiziger ben ik op een opmerkelijke fijne manier volledig opgenomen in de verder veel jongere groep…..chapeau !!!
Vertrekdatum: 04/11/2022
Beoordeling: 8
Reiziger:
/
Vertrekdatum: 04/11/2022
Beoordeling: 10
Nicola:
Deze reis was geweldig. Leuke groep mensen en we hebben ontzettend veel gezien en gedaan, alles eruit gehaad! Met een fantastische locale gids, het kon niet beter!
Vertrekdatum: 07/10/2022
Beoordeling: 9
Gerard:
Geweldige reis gemaakt in 3 weken op hoog tempo door Vietnam en Cambodja . De overweldigende steden als Hanoi en Ho Chi Minh en de rust in Ha long bay. Een leuke groep medereizigers en een geweldige locale gids Dang die zeer veel wist over zijn land!
Vertrekdatum: 07/10/2022
Beoordeling: 9
René:
Deze reis bood precies wat ik wilde zien in Vietnam en Cambodja. Een intensief programma, ja dat zeker, maar je ziet daardoor wel heel veel in 3 weken. En ik vond de afwisseling ook perfect. Interessante tempels en ander cultureel erfgoed, maar ook prachtige natuur, veel verschillende vervoermiddelen met onder andere wat boottripjes, interessante mensen, fotogenieke bevolking en lekker eten en drinken. Onze gids Dang maakte van deze reis een fantastische ervaring!!!
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 9
Ilona:
Hele mooie reis! Je ziet de verschillende facetten van Vietnam en Cambodja in een korte tijd. Maar je ziet wel erg goed hoe het land is. Onze gids was erg goed in het vertellen van do's en dont's. Wat echt wel heel fijn was. Hij keek ook naar wat de groep nodig had. Hierdoor heeft hij onze reis nog leuker gemaakt. Ondanks het reizen in het regenseizoen, hebben we erg veel geluk gehad met het weer en bijna geen last van de regen gehad.
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 10
Reiziger:
Een prachtige reis gehad met een fantastische gids! De reis was veelzijdig, had wel een redelijk hoog tempo maar je ziet en doet dan ook veel. Vietnam en Cambodja zijn beide prachtig, heerlijk eten ook. We hebben geluk gehad met het weer en de groep had een fijn formaat en was heel gezellig. Angkor zal nog lang bij me blijven. Echt een topervaring, ik geniet nog na!
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 9
Mathijs:
Het was een geweldige reis waar je zowel gezelligheid, natuur en cultuur kunt ervaren.
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 10
Reiziger:
Top reis! Echt een hele mooie reis, waarbij je heel veel ziet. Leuke mensen en lekker eten. Onze reisleider zorgde heel goed voor ons, wat de reis nog leuker maakte.
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 10
Jindra:
Fantastische reis met goede combinatie van cultuur, natuur en heerlijk eten. Druk programma, waardoor je alles eruit haalt wat er in zit, met een bijzonder dank je wel aan onze fantastische (Vietnamese) reisleider die een stapje extra deed!
Vertrekdatum: 09/09/2022
Beoordeling: 9
Bojana:
Ik had eigenlijk een andere reis gepland via een andere organisatie naar een ander land maar die ging niet door dus ik moest op vrij korte termijn een altrnatief vinden. Het is de Vietnam-Cambodja reis geworden omdat die ongeveer in dezelfde periode plaatsvond, niet super veel duurder was en ik graag deze landen wilde bezoeken. Toen heeft me dat veel stress en kopzorgen bezorgd maar terugkijkend is dat een blessing in disguise geweest. Ik had me geen leukere reis kunnen voorstellen. Vietnam en Cambodja zijn prachtig en met deze reis zie je heel veel van beide landen. Ik ben zo tevreden. Ik heb een fantastische vakantie gehad!
Vertrekdatum: 29/07/2022
Beoordeling: 9
Bjorn:
Een hele mooie reis vol natuur en cultuur. Ha Long Bay en Angkor zijn vanzelfsprekende hoogtepunten, maar persoonlijk heb ik niet het gevoel dat ik ook maar een dag iets gedaan heb dat ook overgeslagen had kunnen worden. Het zijn echt prachtige landen, dus zeker een aanrader! PS als je in de zomer gaat en je je zorgen maakt over het regenseizoen, gewoon gaan. Bij ons heeft het echt weinig geregend en de regen hield ook altijd maar kort aan.
Vertrekdatum: 29/07/2022
Beoordeling: 9
Maud:
Een erg mooie reis, waarin cultuur, natuur en de steden zich goed afwisselen. Soms een druk programma, maar hierdoor zie je erg veel van de twee landen! Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 12/11/2019
Beoordeling: 8
Johanna:
Goed georganiseerde reis waarbij er geen enkele verplichting was om de 14 extra excursies te boeken. Bij de beschrijving van de reis leek het in eerste instantie dat alle excursies in het reisprogramma (en de prijs) zaten. Pas toen ik de reis van dag tot dag las besefte ik dat 14 van de 20 reisdagen zogenaamde vrije dagen waren. Dat is erg goed bevallen. De meestal gunstig gelegen hotels met geweldige ontbijtbuffets waren al geregeld. We werden vlot op onze kamers afgeleverd en konden zelf op stap gaan. De reisbegeleider was goed verstaanbaar en wist veel te vertellen over Vietnam en Cambodja. Dat de reis begon met het innen van €60 pp fooiengeld was mij niet van tevoren bekend. De nachttrein was verre van comfortabel maar zeer de moeite waard om mee te maken.
Vertrekdatum: 12/11/2019
Beoordeling: 10
Bernadette:
Een heel mooie reis doorheen Vietnam en Cambodja! Bij het doorkruisen van deze landen, ontmoet je een variatie aan prachtige landschappen, lieve mensen en heel waardevolle culturen, een geslaagde mix! Een apart aspect in beide landen is de (oorlogs)geschiedenis van vele eeuwen geleden tot zeer recent. Van zeer oude tempels en paleizen tot de recente geschiedenis ( oa. Cu Chi tunnels en Killing fields), waarvan de gevolgen nog merkbaar zijn in het maatschappelijk gebeuren, het ontwikkelingsniveau van de landen, de kijk op de toekomst! Boeiend met zulke landen kennis te maken!
Vertrekdatum: 12/11/2019
Beoordeling: 9
Reiziger:
De rondreis Vietnam & Cambodja is ons zeer goed bevallen. We hadden een leuke en goed reisbegeleider die ons veel heeft laten ervaren van de cultuur en eetcultuur in Vietnam & Cambodja. De hotels waren mooi en goed verzorgd. Achteraf zouden wij alleen de tweede treinreis naar Ho Chi Minh City hebben vervangen voor een vliegreis.
Vertrekdatum: 08/10/2019
Beoordeling: 9
Reiziger:
Een prachtige en zeer indrukwekkende reis! Een reis om nooit te vergeten en die absoluut in mijn top 3 staat! Ik ben 3 weken alleen maar blij en gelukkig geweest en werd geraakt door de twee landen met ieder hun eigen verhaal en uitstraling. Je maakt zoveel mee in korte tijd en ik raad het iedereen aan! Daarbij hadden we natuurlijk veel geluk met een geweldige gids en hele gezellige reisgenoten!
Vertrekdatum: 08/10/2019
Beoordeling: 8
Rens:
Heel gaaf om zowel Vietnam als Cambodja te bezoeken. Een grote geordende chaos maar zo leuk en bijzonder om daar doorheen te bewegen. Ook hebben beide landen zoveel moois te bieden qua natuur en bezienswaardigheden heel indrukwekkend!
Vertrekdatum: 10/09/2019
Beoordeling: 9
Reiziger:
De reis is super mooi. Je ziet echt ontzettend veel, hou daar rekening mee. Je komt in een totaal andere wereld terecht. Zowel in het verkeer (overal scooters in hanoi met veel getutter, maar geen ongeluk gezien) Metaal krijg je wat te verwerken (aangezien ze een geschiedenis hebben) Lichamelijk (de warmte) maar oh wat een ontzettend mooi reis. Oh zo lieve en leuke mensen. Heerlijk eten en drinken.
Vertrekdatum: 10/09/2019
Beoordeling: 8
Coen:
In 3 weken zie je de meest hoogtepunten van Vietnam en Cambodja. Veel afwisseling en vooral in Vietnam lekker eten.
Vertrekdatum: 10/09/2019
Beoordeling: 8
Rob:
Mooie indrukwekkende reis. Voldeed aan de verwachtingen met hier en daar een verbeterpuntje. Met name de treinreis van Danang naar Ho Chi Minh City was erg zwaar en voegt niets toe. Beter om deze te vervangen door een vlucht. Onze reisbegeleider maakte deze reis helemaal compleet. Hopelijk krijg je hem ook wanneer je deze reis boekt.
Vertrekdatum: 10/09/2019
Beoordeling: 10
Gerrie:
Een reis om nooit te vergeten, binnen de drie weken zoveel gezien. Uitersten van de prachtige tempels, landschappen tot de wreedheden van de historische gebeurtenissen. Mede door de inzet van een vakkundig en enthousiaste reisleider is deze reis voor mij een hoogtepunt geworden.
Vertrekdatum: 06/08/2019
Beoordeling: 9
Peter:
Het was een fantastische reis ,je moet wel een beetje kunne klimmen op de vele trappen in het tropische klimaat. Ha long Bay is geweldig ,ook de mooie steden met de velen scooters en geweldige chaos. Zeer vriendelijke mensen. prachtige cultuur natuur en geschiedenis , Indrukwekkende killing fields . Wij hadden gekozen voor andere excursies : Ba na hills met de Golden bridge en de vele kabelbanen en amuse mends atraktie 's en de uitvliegende vleermuizen in Batambang was ook een belevenis. De vele Tempels moet je echt een keer gezien hebben. Deze reis is echt een aanrader.
Vertrekdatum: 23/07/2019
Beoordeling: 9
Jeroen:
De reis door Vietnam en Cambodja was heel mooi. Vooral de excursie naar de Cu Chi tunnels is een aanrader. De reis is meer gericht op cultuur dan op natuur. Wij hebben met de groep de 2e treinreis vervangen door een vlucht en zijn toen twee dagen naar het Cat Tien National Park gegaan. Hierdoor hebben we wat meer van de natuur gezien van Vietnam en dat vind ik ook een aanrader. Verder had ik nog nooit een singlereis gemaakt, maar dat is me goed bevallen. Ik ben ook heel tevreden over de lokale gids.
Vertrekdatum: 16/01/2019
Beoordeling: 7
Reiziger:
Een goede reis met veel lekker eten. Vooral veel steden en niet veel natuur, maar dat komt in de omschrijving ook wel naar voren.
Vertrekdatum: 16/01/2019
Beoordeling: 8
Nicolette:
Erg leuke reis waarin je veel dingen ziet en doet. In een korte tijd zie je echt de hoogtepunten van 2 landen. De reisbegeleider was top! Het eten in Vietnam is heerlijk! Januari is een perfecte reisperiode omdat het dan droog is en niet te warm.
Vertrekdatum: 16/01/2019
Beoordeling: 7
Reiziger:
Een aangename en zeker niet zware reis om de meeste hoogtepunten van Vietnam en Cambodja te bezichtigen. In verhouding zit er veel stedelijk gebied in deze reis, voor natuurliefhebbers is deze trip minder geschikt.
Vertrekdatum: 16/01/2019
Beoordeling: 8
Amanda:
De reis Vietnam en Combodja is een fantastische reis waarin je de cultuur van de landen optimaal ervaart. Je reist in Vietnam door de steden van Noord naar Zuid en leert hierin de variëteit van het land kennen. In Cambodja leer je de geschiedenis van de Rode Khmer kennen en bezoek je het fantastische tempelcomplex van de Ankor Wat.
Vertrekdatum: 16/01/2019
Beoordeling: 9
Grégoire:
21 dagen Vietnam & Cambodja één woord: aanrader! De reis heeft alles het is een compleet plaatje; mooie culturen, heerlijk eten en een rijke geschiedenis. Niet twijfelen, gewoon doen!
Vertrekdatum: 09/10/2018
Beoordeling: 9
Erik:
geweldige reis. mooie landen, heerlijk eten, veel diversiteit en een supergids. alleen de nachttreinen mogen van mij eruit en de terugreis was slecht gepland. als dat verandert krijgt de reis van mij een dikke tien.
Vertrekdatum: 09/10/2018
Beoordeling: 9
Mark:
Indrukwekkende reis met een goede combinatie tussen steden/platteland/cultuur/geschiedenis/relaxen en activiteiten. Voor de die-hard hiker of super-actieveling minder geschikt, maar voor de mensen die echt meer willen weten over deze landen en de geschiedenis zeer aan te raden! Fantastische reisbegeleider (Dang).
Vertrekdatum: 24/07/2018
Beoordeling: 10
Reiziger:
Deze reis hebben wij in juli/augustus 2018 gemaakt. De hotels waar je in verblijft zijn allemaal netjes verzorgd en de reisbegeleider regelt alles voor je. De vervoersmiddelen zijn allemaal zo comfortabel mogelijk gemaakt. De reis is prachtig! Aanbeveling is wel om de optionele excursies bij te boeken of dit ter plekke zelf te ondernemen; er komen dus nog wel wat extra kosten bij. Maar het is zeker een aanrader!
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 9
Yvette:
Een fantastische reis! Ik had nog niet eerder een singlereis gemaakt maar het is me ontzettend goed bevallen. De reisgenoten waren ontzettend sociaal en meedenkend en ik vond het fijn om Nederlands sprekende mensen om me heen te hebben. Ontzettend veel gezien en gedaan waardoor ik ook nog wel een paar dagen nodig had om bij te komen van de vakantie. Maar wat een indrukken. In korte tijd echt de twee landen leren kennen en meer uit de reis gehaald dan ik vooraf had gedacht.
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 6
Marc:
Het is een mooie reis voor mensen die van de Aziatische cultuur houden. Je ziet rijstvelden, tempels, de lokale eetcultuur en je kijkt je ogen uit op allerlei marktjes. De reis is redelijk volgepland, dus heel erg veel ruimte voor eigen tochtjes zijn er niet. Bij onze reis hebben we de tweede treinreis van 16 uur omgeboekt naar een vlucht van 1 uur. Ik raad iedereen aan dit te doen; het levert je voor 100 dollar een extra reisdag op!
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 8
Jorick:
Dit is een hele leuke reis, waarbij je veel van de landen Vietman en Cambodja te zien krijgt. Het is wel een reis waarbij je veel in de steden komt en wat minder natuur te zien krijgt. Je krijgt wel veel verschillende overnachtingsmogelijkheden (op een boot, nachttrein, hotels).
Vertrekdatum: 10/07/2018
Beoordeling: 8
Reiziger:
Goed georganiseerde reis waarmee je in korte tijd veel van Vietnam en Cambodja kunt zien. Door de beperkte tijd kom je echter vooral in de toeristische delen van beide landen. Onderweg veel vriendelijk locals, heerlijk eten en eindeloos veel tempels. De nadruk van de reis ligt op cultuur, als natuurliefhebber kun je beter een andere reis overwegen. De afsluiter in Siem Reap is zeker het hoogtepunt van de reis, maar ook Hanoi en Hoi An waren erg leuke steden. Ha Long bay viel me wat tegen omdat het zo verschrikkelijk touristisch is, toch had ik het als onderdeel van deze reis niet willen missen.
Vertrekdatum: 12/06/2018
Beoordeling: 9
Maaike:
Een zeer gevarieerde reis met breed aanbod aan activiteiten. Vietnam & Cambodja zijn prachtig, de mensen zeer vriendelijk en de geschiedenis erg interessant. Onze groep had een goed geïnformeerde lokale gids die openstond voor onze inbreng. Reisroutes en excursies konden (in beperkte mate natuurlijk) aangepast worden op verzoek en hij gaf vele nuttige tips over de verschillende bestemmingen. Ik heb veel geleerd over beide landen en heel mooie dingen gezien. De reis was pittig (een flexibele houding maakt je reis een stuk aangenamer) maar goed te doen. Ik heb een top tijd gehad. Een echte aanrader.
Vertrekdatum: 24/04/2018
Beoordeling: 8
vivien:
Alles was perfect; alleen geen klik met sommige van de groepsleden.
Vertrekdatum: 24/04/2018
Beoordeling: 9
Amber:
Hele mooie reis gemaakt met een leuke groep. Reisleider Phuong is een hele lieve inspirerende man met een hoop persoonlijke ervaringen/verhalen waardoor de reis door vietnam veel intenser is geworden. Ik heb vietnam hierdoor echt op een andere manier beleefd. Erg genoten van de streetfood overal.
Vertrekdatum: 13/02/2018
Beoordeling: 8
Bert:
Onvergetelijke reis met een prima (Engelstalige) Vietnamese reisleider. Hotels wisselend van kwaliteit, maar meestal acceptabel genoeg. Alleen het hotel in Siem Reap was onvoldoende (vergane glorie, een twijfelachtig tapijt in de kamer en een ontbijt dat al binnen de aangegeven tijd snel "op" was en niet meer werd bijgevuld. Wel een prachtig zwembad. Vooral een qua nationaliteiten gemixte groep was een verrijkende en positieve ervaring! Nogal veel excursies buiten de reissom om. Zakgeldadvies van 250,- per week (dus 750,- voor deze drie weken!) is wel voldoende, maar verhoogt de totaalkosten van de reis behoorlijk extra hoog. Het uitvallen van de bamboetrein had pro-actiever door Shoestring kunnen worden opgelost. Niet het alleen vermelden van het uitvallen is naar mijn mening onvoldoende, maar er hadden eerder alternatieve oplossingen geboden kunnen worden.
Vertrekdatum: 16/01/2018
Beoordeling: 8
Jurriaan:
Prachtige reis, leuke reisbegeleider, goede accommodaties. Een reis om nooit te vergeten!
Vertrekdatum: 19/12/2017
Beoordeling: 9
Peiro:
Mooie reis met een geweldige reisleider . De gezellige groep maakte het compleet.
Vertrekdatum: 10/10/2017
Beoordeling: 8
Menno:
Top reis in 2 diverse landen. Mooie excursies, schitterende natuur met als absolute hoogtepunten Halong Bay, Hoi An en Angkor wat. Reisleider Dang is echt een topper en regelt alles tot in de puntjes!
Vertrekdatum: 10/10/2017
Beoordeling: 9
Lammechien Anna:
Een prachtige reis. Wel intensief omdat je veel ziet en doet juist daardoor krijg je een mooi beeld van Vietnam en Cambodja. Het plaatje wordt compleet door een zeer ervaren en enthousiaste reisleider!
Vertrekdatum: 15/08/2017
Beoordeling: 9
Laurens:
Een adembenemende reis door één van de meest mooie landen van Azië. Vietnam heeft het allemaal: schitterende natuur, vriendelijke mensen, rust op het platteland, drukte in de steden, heerlijk eten. Een absolute aanrader!
Vertrekdatum: 25/07/2017
Beoordeling: 8
Gerard:
De keuze Vietnam-Cambodja maakte van deze vakantie een onvergetelijke reis door allerlei gebieden, landschappen, dorpen en steden. Dankzij de reisgenoten, reisleiders inclusief is het een gebeuren met veel goede herinneringen geworden.
Vertrekdatum: 11/07/2017
Beoordeling: 9
Maria Wilhelmina:
Een schitterende reis in prachtige, groene landen met zeer warme en vriendelijke mensen. Een leuke afwisseling tussen stad, cultuur, geschiedenis en natuur. Ook vaak de mogelijkheid om eigen keuzes te maken. Heerlijk eten en prima accomodaties. Wij hebben enorm genoten.
Vertrekdatum: 11/07/2017
Beoordeling: 7
Willem Alexander:
Schitterende reis maar de excursies kun je beter zelf regelen. Is goedkoper en rustiger. Verder heel veel plezier gehad en nieuwe vrienden gemaakt.
Vertrekdatum: 14/03/2017
Beoordeling: 9
Steven:
Weerom een absolute aanrader! Prachtige natuur, heerlijk eten, lekker weer en de meest adembenemende tempels ter wereld... Voeg daar een toffe reisbegeleider aan toe met passie voor fotografie en een hart voor zijn landt, dan heb je een geslaagde cocktail.
Vertrekdatum: 14/02/2017
Beoordeling: 8
Ine:
Een hele mooie reis waar je veel te zien krijgt van beide landen. Onze reisleider stond open voor suggesties waar hij vervolgends de excursies op heeft aangepast. Dus laat hen vooral weten wat je uit de reis wilt halen!
Vertrekdatum: 22/11/2016
Beoordeling: 9
Elena:
This was a very enjoyable trip, with so many things to see and discover. Apart from the popular Halong Bay & the temples of Angkor, take your time to see the sites at the Marble Mountains, don't miss the Vy's Market restaurant in Hoi An (across the river) for the best display of excellent Vietnamese food, and hire a tuk tuk to Banteai Srei temple, which is an hour away from Siem Reap. Both the small but beautiful temple & the park surrounding it, as well as the ride through the peaceful Cambodian countryside are a delight for the eyes.