Reiszoeker

Single reizen: 25 t/m 35 jaar

Ben je tussen de 25 en 36 jaar oud? En hou je van reizen? Bij 2x een ‘ja’ dan hebben we een match!

Lekker op vakantie en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? De single reizen van Shoestring bieden uitkomst. Ontmoet nieuwe vrienden en gezellige reismaatjes van dezelfde leeftijd als jijzelf en dat terwijl je ook nog eens iets van de wereld ziet! De single reizen van Shoestring zijn geen dating reizen, maar gezellige vakanties met gelijkgestemden. Alhoewel… we kunnen natuurlijk nooit garanderen dat je er toch de liefde van je leven tegenkomt.... ;)

Populariteit single reizen (25 t/m 35 jaar) stijgt enorm

Leuk om te zien dat onze single reizen met de dag populairder worden. Niks meer 'suffig imago'; onze single reizen zijn hotter dan hot! Shoestring organiseert avontuurlijke single groepsreizen naar Azië, Afrika, Europa, het Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika. Hieronder vind je het aanbod aan single reizen voor reizigers in de leeftijd van 25 t/m 35 jaar. Solo reizigers van rond de 30 jaar zijn doorgaans erg ondernemend en actief en wel in voor een onvergetelijk tripje met leeftijdsgenootjes!

Alleen reizen maar toch samen met leeftijdgenootjes

Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Door te werken met verschillende leeftijdsgroepen, zit er altijd wel iemand bij je in de groep met dezelfde leeftijd als jij! En dat is wel zo leuk!

Als je nét buiten de leeftijdscategorie valt, maar graag mee wilt met een single reis, maken wij een uitzondering op deze regel. Wij zullen reizigers die maximaal 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie tot de reis toelaten. Is het leeftijdsverschil groter dan 1 jaar? Dan kun je -mits je reisgenootje wel tot deze leeftijdscategorie behoort- helaas niet mee op een van onderstaande reizen. Maar gelukkig hebben we ook voor jou een geschikte single reis:

✓ Single reizen: 18 t/m 45 jaar

✓ Single reizen: alle leeftijden