Reiszoeker

Single reizen: 18 t/m 45 jaar

Ga ongedwongen en gezellig op reis met andere singles in de leeftijd van 18 tot en met 45 jaar. Onze single reizen zijn vakanties voor iedereen die (even) geen maatje heeft om mee op vakantie te gaan. Je hebt de keus om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of om juist met de groep mee te gaan. Leer niet alleen andere landen en culturen kennen, maar óók je medereizigers.

Ben jij tussen de 18 en 46 jaar oud?

Kies dan voor een van onderstaande reizen! In vergelijking met onze reguliere groepsreizen zijn de routes en voorwaarden van onderstaande single reizen identiek en is het enige verschil dat er geen stelletjes deel mogen nemen aan de reizen én dat je tussen de 18 en 46 jaar oud moet zijn. Wij zullen reizigers die maximaal 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie tot de reis toelaten. Is het leeftijdsverschil groter dan 1 jaar, maar reis je samen met iemand die wél tot de juiste doelgroep behoort, dan maken we speciaal voor jou vaak een uitzondering.

Gevarieerd reisaanbod

Ook als single reiziger tussen de 18 en 46 jaar ligt de wereld dankzij Shoestring aan je voeten. Bovendien variëren de reizen van korte 8-daagse reizen tot en met een bezoek aan meerdere landen in dezelfde regio. Wil je ook een onvergetelijke reis maken? Met Shoestring kies je de reis die bij je past.

Voor iedere doelgroep een single reis

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Op deze pagina hebben we alle single reizen voor de doelgroep 18 t/m 45 jaar opgesomd.

Op zoek naar een reis die beter bij je wensen past? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij onze andere single rondreizen:

✓ Single reizen: 25 t/m 35 jaar

✓ Single reizen: alle leeftijden