Reizen naar CUBA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Cuba

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis. India ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

 Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Cuba. Ga je mee met een van onze single reizen door Cuba, dan zul je zien dat de muzikale en vriendelijke bevolking erg gastvrij is. Salsamuziek komt in het dagelijks leven overal terug. Je geniet tijdens je single reis door Cuba van de overweldigende natuur, de karaktervolle steden, prachtige stranden en indrukwekkende historie.

Al je zintuigen zullen bespeeld worden tijdens een single reis door Cuba. De invloed van Fidel Castro en het politieke klimaat zie je niet terug bij de relaxte bevolking. Dansen doen de Cubanen het liefst de hele dag, ze zijn goedgehumeurd en hartelijk. Dat zul je zeker merken tijdens je single reis naar Cuba!

De bruisende en sfeervolle stad Havana mag je tijdens de Cuba single reizen absoluut niet missen. Op de gezellige terrassen en in de knusse barretjes kijk je je ogen uit. Het aantal muziekcafés, ook wel ‘casa de la trova’ genoemd, is in Santiago de Cuba niet te tellen.

Absoluut de moeite waard is de oude stad Trinidad, de pajareros (vogelmannen) die hier rondlopen en ezels die de wagens trekken maken de stad tot een heus openluchtmuseum.

Tijdens de single reizen door Cuba zullen zon, zee en strand zeker niet ontbreken. Relaxen in het zand en fantastisch snorkelen in de prachtige groen/blauwe zee doe je in Varadero. Je geniet met je kokosnoot onder een palmboom volop van de rust in Baracoa. Ga mee op een van onze single reizen Cuba!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden