Reizen naar JAPAN
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Japan

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Japan ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Japan. Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur. Maak tijdens je singlereis Japan een sprong in een samenleving waar traditie en moderne technologie perfect samengaan. Tegenstellingen waar Tokyo mee vol zit. Naast de dorpse wijk Nezu staan de wolkenkrabbers van Shinjuku en ligt de trendy wijk Harajuku, met rebels geklede jongeren die zorgen voor een wel heel apart straatbeeld!

Tokyo bestaat voornamelijk uit moderne gebouwen. De stad heeft te lijden gehad onder een grote aardbeving in 1923 en tijdens de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de stad gebombardeerd, waardoor er maar weinig oude gebouwen zijn overgebleven. Het Japanse karakter blijft echter fier overeind staan.

In Kyoto ga je tijdens je single reis Japan op zoek naar klassiekers zoals de Gouden Tempel en Ryoan-ji. De schitterende Gouden Tempel behaalde de nieuwe lijst van wereldwonderen net niet, de Ryoan-ji tempel is met name bekend vanwege zijn zen-tuin, een plek voor monniken om te mediteren. De uitgaanswijk van Kyoto; Gion, is gezellig en levendig, hier ontmoet je giechelende leerling-geisha’s met hun witte gezichten in typische kimono’s.

Tijdens een bezoek aan de Kibi-vlakte maak je kennis met de vele rijstveldenriviertjes, ronde grafheuvels en interessante heiligdommen en kun je een fietstocht maken langs een geweldig mooie route door dit gebied. Een onvergetelijke ervaring! De natuur van Sandankyo is overweldigend mooi. Torenhoge rotswanden en imposante rotsformaties zorgen voor een prachtig uitzicht tijdens een mooie wandeltocht. 

Single reizen Japan laten je de veelzijdige Japanse cultuur ervaren met zijn Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische elementen. Laat je verwelkomen door de ietwat verlegen, maar zeer gastvrije bevolking, maar geniet ook van de heerlijke Japanse keuken. Wil je niets missen van Japan? Maak dan een singlereis Japan met Shoestring!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden