Menu

Single reizen Montenegro

Alleen reizen maar toch samen, dat is een single reis Montenegro van Shoestring. De vele kanten van deze prachtige bestemming te ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. In het Nationale Park Durmitor kun je een prachtige wandeling maken langs de kraakheldere meren en groene weides, maar ook langs berghellingen en diepe kloven. Het is een ontzettend fotogenieke omgeving. Wil je tijdens je single reis in Montenegro wat meer actie ondernemen? Ga dan raften op de Tararivier die door de Tarakloof kronkelt en langs prachtige landschappen of glijd van de grootste zipline van Montenegro. 

Na alle natuurschoon kun je Kotor bezoeken. Hier kun je door de baai van Kotor varen om te genieten van het prachtige uitzicht en om een bezoek te brengen aan het oude stadje Perast en een uniek eilandje; ‘Lady of the rock’. Ook hier kun je weer gaan ziplinen over dit prachtige gebied. 
Sluit je single reis Montenegro af in Budva. Nog even lekker relaxen aan de kust! Budva is de ideale plek om na te genieten van een avontuurlijke reis. Je vindt hier nog vele restaurants, strand, winkels en leuke uitgaansmogelijkheden.