Menu

Single reizen Zimbabwe

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Zimbabwe, Namibië, Botswana en Zuid-Afrika ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

'Het best bewaarde geheim van Afrika', wordt Zimbabwe ook wel genoemd. Dit prachtige land met afwisselende landschappen, een overvloed aan wilde dieren, vriendelijke mensen en historische plekken, is een bestemming die nog niet veel wordt bezocht. Tijdens deze groepsreis ontdek je de ware schoonheid van het land en zal je het échte Afrika ervaren.

Natuurlijk mag je de Victoria Watervallen tijdens de single rondreizen door Zimbabwe niet missen. Het is een indrukwekkend gezicht om al dat water van de Zambezi rivier over 2 kilometer breedte een vrije val van 100 meter te zien maken! De watervallen storten zich over een lengte van 1,7 kilometer in een diepe (107 meter!), smalle kloof en veroorzaken daarbij een dichte nevel. Zodoende is in de nabijheid een dichte vegetatie ontstaan. Hier tref je de anders zeer schuwe bosbok aan en een groot aantal apen. Je hebt genoeg tijd om op eigen houtje het gebied te verkennen, bijvoorbeeld door een fiets te huren en langs de Zambezi te fietsen. Het plaatsje Victoria Falls is ook een goede plek om te ontspannen, het beschikt over een groot aantal bars en hotels.

Voor de avonturiers is het mogelijk om een kanosafari over de Zambezi rivier te maken; grote kans dat je oog in oog komt te staan met krokodillen en nijlpaarden. Geniet tijdens de singlereis in Zimbabwe van avontuur! Eén ding is zeker: Je zult er geen spijt van krijgen!

Wil je niets missen van Zimbabwe? Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Zimbabwe!