Menu
Alternate Text

Groepsreis India & Nepal 'on a Shoestring'

Heilige koeien en gebedsvlaggen

BOEK v.a. € 1.599,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 22 DAGEN

Groepsreis India & Nepal 'on a Shoestring'

Wilde je al jaren kennis maken met twee van de meest fascinerende landen ter wereld, maar was het toch te duur? We hebben een interessante aanbiedingsreis samengesteld, waardoor je goedkoper dan ooit naar deze landen kunt. De wonderschone Taj Mahal, de mysterieuze Ganges, de besneeuwde Himalaya, de vallei van Kathmandu én het hectische Delhi; ze staan zeker op het programma. Een prima geprijsde India en Nepal rondreis van 22 dagen, waarbij je de mooiste bezienswaardigheden van deze twee landen ziet? Nu boeken!

Local Impact Score van deze reis:

83
140
  • Reizen met een duurzaam karakter
  • Uniek; reis altijd 125% CO₂-positief
  • € 100,- korting als je non-stop vliegt
  • Eet samen met of slaap bij locals thuis
  • En meer! FeelingResponsible.org
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Het mysterieuze Varanasi
Het mysterieuze Varanasi
ligt aan de Ganges. Pelgrims nemen er een ritueel bad in het heilige water. Een boottochtje in het ochtendgloren is een onvergetelijke ervaring.
In de exotische ‘roze stad’ Jaipur
In de exotische ‘roze stad’ Jaipur
zie je apen, kamelen en heilige koeien op de straten. De paleizen en forten worden opgesierd door vrouwen in felgekleurde sari's.
In het Chitwan N.P.
In het Chitwan N.P.
kun je tijdens deze rondreis op safari naar neushoorns. Hoog gezeten kijk je uit over het lange gras en met enig geluk tref je een tijger!
Over een prachtig bergpad
Over een prachtig bergpad
wandel je van Nagarkot naar Bhaktapur, de pittoreske koningsstad met zijn nog steeds middeleeuwse uitstraling. Vergeet je camera niet!