Menu

Groepsreizen India

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen India. Het land is groots, meeslepend en laat je nooit meer los! Of je nu naar het noorden of het zuiden afreist, op reis door het fascinerende India kom je een enorme diversiteit aan landschappen tegen. Je vindt er woestijn, rivier- en plateaulandschappen en in het uiterste noorden van het land de Himalaya.

Reizen door India maakt een onvergetelijke indruk op je. Bezoek de Taj Mahal in Agra, een van de zeven wereldwonderen en een van de meest beroemde bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Of laat je in Zuid-India betoveren door de kleurrijke Hindoe tempels in Tamil Nadu. De Hillstations in de Nilgiri Mountains en het strand van Kerala liggen er dichtbij. Naast deze bekende bezienswaardigheden kom je tijdens de verschillende groepsreizen India nog zo veel meer mooie dingen tegen. Prachtige natuur en zeldzame diersoorten vind je in de talloze nationale parken van India.

In de steden onderga je een echte cultuurshock. Toeterende riksja’s, knetterende brommertjes, bonte koeien en zelfs olifanten staan met jou voor het stoplicht te wachten. En wat te denken van de gevarieerde Indiase keuken? Je moet wel een beetje van curries houden, maar het maakt de beleving van India compleet!

Ga mee op een van onze groepsreizen India!