Menu
Alternate Text

Groepsreis Thailand Avontuurlijk

De hoogtepunten van Siam

BOEK v.a. € 1.199,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Thailand Avontuurlijk

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt tijdens deze Thailand groepsreis boeddhistische tempelcomplexen, bedrijvige markten en smult van misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Liefhebbers kiezen voor een optionele trektocht, waarbij je kennis maakt met de kleurrijke bergstammen in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren met een exotische cocktail op het strand van het eiland Koh Samet. Welkom in het ‘Land van de Glimlach’!
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Bezoek in Bangkok
Bezoek in Bangkok
het Grand Palace en de fonkelende Wat Po-tempel. Een goede tip? Snuif tijdens je Thailand rondreis de exotische sfeer van Chinatown op!
Tempels, massages en heerlijk eten
Tempels, massages en heerlijk eten
Chiang Mai heeft alles waar je naar op zoek bent. Verken het historisch centrum te voet of met een tuktuk en sluit je dag af met heerlijk eten op een van de avondmarkten. 
Een optionele trektocht
Een optionele trektocht
voert je door heuvelachtig gebied. Je maakt kennis met minderheden als Lisu of Karen. Je slaapt zelfs in hun dorp; even ‘back to basic’!
'Jungle rafts floatel'
'Jungle rafts floatel'
is een drijvend hotel, waar je kunt relaxen in de hangmat voor je bamboe kamer. De romantische verlichting bestaat uit flakkerende olielampen.
Op de fiets verken je
Op de fiets verken je
het ‘Historical Parc’ van Sukhothai. Hier tref je immense Boeddhabeelden en kun je genieten van de rust, lotusvijvers en een prachtig landschap.
Op het bounty eiland Koh Samed
Op het bounty eiland Koh Samed
kun je van alles doen; heerlijk onder een palmboom liggen, duiken en snorkelen, zeilen, surfen of genieten van heerlijk 'seafood'.