Menu
Alternate Text

Groepsreis Zuid-India

Thali's en tempels in de tropen

BOEK v.a. € 1.699,-
GROEPSGROOTTE: 2-24 | 23 DAGEN

Groepsreis Zuid-India

Deze India rondreis door de zuidelijke deelstaten combineert de kleurenrijkdom van het hindoeïsme met de zachtaardige, vriendelijke houding van de lokale bevolking en waarlijk tropisch landschap. Verwonder je over de uitbundige tempels en heilige koeien in Tamil Nadu, geniet van de natuurparken en vergane glorie in Kerala, verken de kleurrijke markten en maharadjapaleizen in Karnataka, ontspan op witte zandstranden van Goa en smul van de gevarieerde Indiase keuken. Het zijn allemaal ingrediënten van een avontuurlijke groepsreis door dit exotische deel van het subcontinent.

Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Het ‘hill station’ Wayanad
Het ‘hill station’ Wayanad
ligt temidden van de koffie-, thee- en kruidenplantages. Het belangrijkste gewas is echter koffie. Een mooie omgeving voor een wandeling!
In het Periyar N.P.
In het Periyar N.P.
kun je regenwoud ontdekken. Met een beetje geluk zie je kuddes olifanten, bizons en misschien wel een panter of tijger!
Je cruise door de ‘Backwaters’
Je cruise door de ‘Backwaters’
leidt door een ‘picture perfect’ waterrijk gebied met palmen, rijstvelden en drijvende waterplanten. Zeker een hoogtepunt van deze Zuid-India groepsreis!
Madurai
Madurai
draait om de Meenakshi tempel, waar priesters en gelovigen in de weer zijn, tempelolifanten mensen zegenen en astrologen sterren en handen lezen.
Mamallapuram en Goa
Mamallapuram en Goa
staan bekend om hun oneindige stranden. Maar er is meer te beleven dan enkel zon, zee en zand. Een relaxt begin en eind van je Zuid-India groepsreis!
Mysore is beroemd
Mysore is beroemd
om zijn kwaliteit zijde, wierook en sandelhout. De Devaraja markt is een van de meest kleurrijke in India, zeer geliefd bij fotografen!