Menu

Reizen naar India

Wie een rondreis India wil maken kan hier het beste even de tijd voor nemen. Niet alleen door de grootte van het land, maar ook qua bezienswaardigheden is dit Zuid-Aziatische land groots en fascinerend. Tijdens je reis door India kom je een enorme diversiteit aan landschappen tegen, zoals onder andere de woestijn, rivier- en plateaulandschappen en als groot herkenningspunt de Himalaya in het noorden van het land.

Reizen naar India laten een onvergetelijke indruk bij je achter. Het Himalaya-gebergte en de grote, heilige rivier de Ganges waarin elk jaar miljoenen hindoes zich wassen en zo hun ziel reinigen zijn bekende trekpleisters. En dan is daar natuurlijk ook de Taj Mahal; het enorme mausoleum in Agra dat zich een van de meest beroemde bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO mag noemen en beschouwd wordt als een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Kortom: reis je naar India dan kom je ogen tekort.

Naast deze bekende bezienswaardigheden kom je tijdens de rondreis naar India nog zo veel meer mooie dingen tegen. Het land heeft tal van nationale parken waar je je verwondert over de prachtige natuur en zeldzame diersoorten van India. Groepsreizen zorgen ervoor dat de veelzijdigheid van dit land naar voren komt, zowel op het gebied van natuur, cultuur en religie. Breng je tijdens je groepsreis door India een bezoek aan de steden Mumbai en Delhi, dan onderga je een ware cultuurshock. Toeterende riksja’s, knetterende brommertjes en zelfs olifanten die bij het stoplicht staan te wachten… Ga je op reis naar India, dan val je van de ene in de andere verbazing.

Maak tijdens je rondreis India kennis met de gevarieerde Indiase keuken, laat je verwelkomen door de vriendelijke en gastvrije bevolking en sluit dit land voor altijd in je hart!

Wil je met je familie op reis naar India bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen India