Menu
Alternate Text

Groepsreis Japan ‘on a Shoestring’

Yokoso: Welkom in Japan

BOEK v.a. € 3.195,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 22 DAGEN

Groepsreis Japan ‘on a Shoestring’

Met deze drieweekse Japan rondreis door Japan profileert Shoestring zich verder als Japanspecialist op de Nederlandse en Belgische markt. Het is een hoogtepuntenreis, waarbij we als regel aangenomen hebben om telkens drie nachten op dezelfde plek te overnachten. Op deze manier heb je de tijd om je een plek eigen te maken, zonder het gevoel te hebben om steeds van hot naar her te rennen. Natuurlijk heb je steeds de mogelijkheid om op pad te gaan met je lokale Engelstalige reisbegeleider, maar deze manier van reizen laat je ook maximaal toe om op eigen houtje er op uit te trekken. De enige uitzondering op deze 'drie-nachten-regel' zijn Hiroshima en Togura Onsen, waar je de nacht doorbrengt in ryokan, bij de mensen thuis.
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Japan inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Japan te bieden heeft.
Het 'Witte Reiger' kasteel
Het 'Witte Reiger' kasteel
in Himeji is na een jarenlange restauratie weer in volle glorie te bewonderen. Probeer ook een kijkje te nemen in de aangrenzende tuin Koko-en.
Huur een fiets om de Kibivlakte
Huur een fiets om de Kibivlakte
te verkennen. Het fietspad leidt door rijstvelden, langs riviertjes en rond grafheuvels. In een land dat voor 80 % uit bergen bestaat, ben je hier letterlijk en figuurlijk op het platteland!
Hypermodern Tokyo
Hypermodern Tokyo
Reizigers die torenhoge wolkenkrabbers, moderne technologie en flitsende neonreclames in onleesbare karakters verwachten, worden in Tokyo niet teleurgesteld.
In de uitgaanswijk van Kyoto
In de uitgaanswijk van Kyoto
is het gezellig druk. Hier in Gion heb je grote kans om tijdens je Japan rondreis giechelende geisha's te ontmoeten. Een bezoek aan de oranje torii van Inari is een aanrader.