Alternate Text

Groepsreis Madagascar

Unieke flora en fauna

BOEK v.a. € 1.999,-
GROEPSGROOTTE: 8-18 | 22 DAGEN

Groepsreis Madagascar

Madagascar is één van de grootste eilanden ter wereld en kent een bijzonder hartelijke bevolking. Het wordt ook wel beschreven als een mix van Afrika’s intense kleuren met de mysteries van Azië. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is Madagascar een continent op zich. Stap tijdens je Madagascar rondreis in de fascinerende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en orchideeën. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Isalo N.P. wordt gedomineerd door smalle ravijnen en door wind en water gebeeldhouwde rotsen. Het mooi gelegen Ranomafana is één van de plezierigste plaatsen van het land, met een vriendelijke bevolking en vele warmwaterbronnen. Ontspanning vind je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en bij het rif kunt snorkelen of duiken. De boottocht over het 'Canal des Pangalanes' is een van de hoogtepunten van deze prachtige reis!
Boek

Bekijk de route

Hoogtepunten

In het Ranomafana N.P.
In het Ranomafana N.P.
ga je in het tropisch regenwoud op zoek naar  de unieke gouden bamboelemuur, de grote bamboelemuur en dansende sifaka's.
Tijdens de boottocht
Tijdens de boottocht
over het 'Canal des Pangalanes' zul je er, door het lage water in het kanaal, soms uit moeten om te duwen!
In Ambalavao is de grootste
In Ambalavao is de grootste
Zebumarkt van Madagascar. Van verre komen handelaars met hun kudde zebu’s (Indiase koeien met een grote vetbult op hun rug) naar deze markt.
Het thuis van de indri,
Het thuis van de indri,
de grootste lemurensoort, is het Andasibe Nationaal Park. ’s Ochtends vroeg word je wakker van de kenmerkende roep die klinkt als een neusfluit.
Een klim dwars over
Een klim dwars over
het rotsplateau van het Isalo N.P. brengt je naar de Piscine Naturelle, waarin je een verfrissende duik kunt nemen.
De tijd lijkt stil te staan
De tijd lijkt stil te staan
in het vissersdorp Ifaty. Rieten hutjes en een heerlijk breed zandstrand, waar je tijdens je Madagascar rondreis kunt genieten van een mooie zonsondergang.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.