Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Thailand Totaal

Land van de Glimlach - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 499,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 22 DAGEN

Groepsreis Thailand Totaal

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis Thailand Totaal

Eventuele verlengingen van deze rondreis kun je onderaan het dagprogramma vinden.

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Bangkok

Bangkok

Ontdek Bangkok op een speciale manier. Houdt een Tuk Tuk aan en ga deelnemen aan het chaotische verkeer! |Thailand

Kanchanaburi

Kanchanaburi

Ontdek het duistere verleden van de ydillisch ogende plaats Kanchanaburi! |Thailand

Sukhothai

Sukhothai

Cultuur snuiven in Sukhothai. Indrukwekkende overblijfselen van tempels en beelden tref je hier aan.

Chiang Mai

Chiang Mai

Maak een trektocht vanaf Chiang Mai door de groene jungle en langs vele bergdorpjes. Gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten! |Thailand

Surat Thani

Surat Thani

Surat Thani kan gezien worden als de toegangspoort tot het zuiden van Thailand. Als je een oversteek wilt maken naar de eilanden Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan dan kun je niet om deze stad heen. Tip: vlakbij Surat Thani (Don Sak) vertrekken de meeste veerboten.

Koh Phangan

Koh Phangan

Koh Phangan is een groen eiland in het zuiden van Thailand met prachtige bounty stranden.

Koh Samui

Koh Samui

Geniet van de parelwitte stranden en kristalhelder water bij Chaweng Beach en Lamai Beach!

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Amsterdam - Bangkok Vliegtuig
2 Bangkok Bangkok
3 Bangkok Bangkok
4 Bus Bangkok - Drijvende Markt Damnoen Saduak - Kanchanaburi (Jungle Rafts Floatel) Kanchanaburi (Jungle Rafts Floatel)
5 Bus Jungle Rafts Floatel - Erawan waterval - Kanchanaburi Kanchanaburi
6 Bus Kanchanaburi – Sukhothai Sukhothai
7 Sukhothai Sukhothai
8 Openbaar vervoer Sukhothai - Chiang Mai Chiang Mai
9 Chiang Mai Chiang Mai
10 Chiang Mai / Optionele trekking Chiang Mai
11 Chiang Mai / Optionele trekking Chiang Mai
12 Trein Chiang Mai - Bangkok Nachttrein naar Bangkok
13 Bangkok Bangkok
14 Trein Bangkok - Surat Thani Nachttrein naar Surat Thani
15 Boot, Bus Surat Thani - Koh Pha-Ngan Koh Pha-Ngan
16 Koh Pha-Ngan Koh Pha-Ngan
17 Koh Pha-Ngan Koh Pha-Ngan
18 Boot Koh Pha-Ngan – Koh Samui Koh Samui
19 Koh Samui Koh Samui
20 Boot, Trein Koh Samui – Surat Thani - Bangkok Nachttrein naar Bangkok
21 Bus, Vliegtuig Vertrek Bangkok Vliegtuig
22 Vliegtuig Aankomst Amsterdam Aankomst Amsterdam

1
18
5
10
20
29
8
4
14
14
21
1
1
9
0
0
0
2
0
189
305
280
3

Dag 1: Amsterdam - Bangkok

Je vliegt vanuit Amsterdam naar de metropool Bangkok, de 'City of Angels', waar je de volgende dag aankomt. Hier gaat jouw Thailand rondreis van start.

Dag 2: Bangkok

Aankomst in Bangkok. Vanzelfsprekend heeft Bangkok veel te bieden en zal deze enorme metropool, met meer dan 10 miljoen inwoners, een grote aantrekkingskracht op je uitoefenen. Na aankomst heb je de mogelijkheid om lekker op ontdekking te gaan in Bangkok. Bangkok is een wereldstad; hier is alles, gebeurt alles, kan alles. Het is een stad met tegenstellingen en wellicht daardoor zo aantrekkelijk. Zo zul je voor een supermodern winkelcomplex een eetstalletje vinden dat kip-aan-een-stokkie verkoopt!

Vandaag en morgen heb je de tijd om een deel van de bezienswaardigheden te bezoeken. Je kunt het Grand Palace bekijken, of een van de vele wats (tempels), zoals Wat Phra Kaew, Wat Po, Wat Arun of Wat Saket. Dompel je onder in de drukte van de Chinese wijk of laat je per longtailboat rondvaren over de klongs. Onze deskundige reisbegeleiding zal je bijstaan met goede tips en adviezen.

* Wist je dat... Shoestring de CO2 uitstoot van al haar reizen standaard compenseert?

Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen volledig compenseert. Shoestring maakt jouw vlucht én reis ter plaatse klimaatneutraal! In samenwerking met FairClimateFund steunen wij het Basa Magogo project in Zuid-Afrika. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een duurzame wereld! Lees meer

Dag 3: Bangkok

Hoe groen kun je gaan? TIP

Vandaag heb je een vrije dag in Bangkok. Je kunt kiezen voor een optionele fietstocht! Al fietsend door de smalle steegjes van Bangkok vergeet je de grote drukke straten. Je komt langs kleine fabriekjes, traditionele houten huizen, fietst langs tempels en over lokale markten. De tocht brengt je ook naar de andere kant van de Chao Praya rivier waar je 'het andere Bangkok' ontdekt: hier fiets je dwars door de natuur!

Dag 4: Bangkok - Drijvende Markt Damnoen Saduak - Kanchanaburi (Jungle Rafts Floatel)

Vandaag vervolgen we onze Thailand groepsreis eerst naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, op circa 80 kilometer van Bangkok. Verkopers (met name vrouwen) zoeken al in de vroege ochtend een goed plekje langs de oever van het kanaal om hun waren aan de man te brengen. De koopwaar ligt uitgestald op smalle, platte bootjes: groenten, fruit, vis, bloemen en souvenirs. Er zijn zelfs bootjes die een grote wok of een pan met kokende olie aan boord hebben om gerechten ter plekke te kunnen bereiden. Veel verkoopsters dragen een strooien hoed (model lampenkap) en soms hebben ze een gele crème op hun gezicht gesmeerd als bescherming tegen de zon. Het lijkt alsof ze ieder moment op oorlogspad kunnen gaan. De drijvende markt biedt een kleurrijk plaatje, het is prachtig om alle bootjes door elkaar heen te zien krioelen.

Verder naar Kanchanaburi, in het gebied van de River Kwai, dat voornamelijk bekend is vanwege de beruchte Birma-spoorlijn. Deze spoorweg, die Thailand met Birma (het tegenwoordige Myanmar) moest verbinden, werd gedurende de Tweede Wereldoorlog onder erbarmelijke omstandigheden aangelegd door Aziatische dwangarbeiders en geallieerde krijgsgevangenen, waaronder veel Nederlanders. Tienduizenden lieten het leven tijdens de aanleg van deze spoorlijn. We maken een ritje over de spoorlijn, bekijken de beroemde brug en je kunt een bezoek brengen aan het kleine, maar indrukwekkende, oorlogsmuseum en de grootste erebegraafplaats in de omgeving. Daar hebben ook veel Nederlandse slachtoffers van de Birma-spoorweg hun laatste rustplaats gevonden.

Hoe groen kun je gaan? TIP

Per boot ga je vervolgens naar een drijvend, romantisch 'floatel', Jungle Rafts, waar je de nacht doorbrengt. Dit zijn op bamboevlotten gebouwde, drijvende huisjes in de Kwai Noi-rivier. Je hebt je een eigen (geschakelde) drijvend huisje met zwemsteiger en hangmat. Er is geen elektriciteit.'s Avonds is er sfeervolle verlichting van flakkerende olielampen. Je kunt zwemmen in het water van de rivier, maar pas op voor de sterke stroming. 's Avonds is je diner inbegrepen en kun je genieten van de dansen van de Mon, een volk dat woont in de omgeving van de River Kwai.

Dag 5: Jungle Rafts Floatel - Erawan waterval - Kanchanaburi

Hoe groen kun je gaan? TIP

Na het ontbijt vertrek je naar Thailand's mooiste waterval: Erawan. Zorg dat je je zwemspullen bij de hand hebt, want natuurlijk kun je zwemmen in het kristalheldere water van een van de zeven tegen een berghelling gelegen terrassen van deze waterval. Het entreegeld voor de watervallen is niet inbegrepen in je reissom. Het entreegeld gaat naar de bescherming en het behoud van de kwetsbare flora en fauna van dit gebied. Het onderhoud van de paden en het salaris van de opzichters wordt hier ook van betaald.

Vervolgens rijd je naar de stad Kanchanaburi, waar je overnacht. Je hotel beschikt (onder voorbehoud van wijzigingen) over een zwembad. Na aankomst in Kanchanaburi kun je je tijd zelf indelen.

Dag 6: Kanchanaburi – Sukhothai

Na het ontbijt vertrek je voor een lange, maar schilderachtige rit naar de oude ruïnestad Sukhothai.

Dag 7: Sukhothai

Met je reisbegeleider maak je vandaag een fietstocht naar het ‘Historical Park’ van Sukhothai. Dit park herinnert aan de tijd dat Sukhothai als hoofdstad fungeerde, van 1238 tot 1350. Je ziet immense Boeddhabeelden en geniet tevens van de rust en prachtige lotusvijvers. De Sukhothai ruïnes zijn één van Thailands UNESCO Werelderfgoederen. Het middengedeelte van het complex wordt beheerst door de ruïnes van Wat Mahatat, een tempel met een afmeting van 200 bij 200 meter. Opvallend zijn de twee rijen kolommen met daartussen de enorme mooi gerestaureerde zittende Boeddha, die bekend is van talloze plaatjes. De fietstocht zal circa drie uur in beslag nemen.

De rest van de dag kun je naar eigen idee indelen. Je hotel is vlakbij het ‘Historische Park’ van Sukhothai, je kunt bijvoorbeeld even een break nemen en er later op de dag terugkeren.

Dag 8: Sukhothai - Chiang Mai

In de loop van de middag reis je in een openbare bus naar Chiang Mai. De rit is een originele manier om van de prachtige landschappen van Noord-Thailand te genieten. Naarmate je noordelijker reist, wordt het landschap heuvelachtiger. Vroeg in de avond kom je aan in Chiang Mai. Na aankomst word je naar je hotel gebracht en kun je al meteen over de bedrijvige avondmarkt slenteren.

Dag 9: Chiang Mai

Vrije dag in Chiang Mai. Je kunt je de komende dagen vermaken in de gemoedelijke stad, die zich er, met al haar bezienswaardigheden, uitstekend voor leent om er op eigen gelegenheid uit te gaan.

Chiang Mai is de tweede grootste stad van Thailand. Je kunt nog steeds de grachten zien die het oude stadscentrum omringden. Er zijn vele tempels waaronder de Wat Chiang Man. Dit is de oudste tempel van Chiang Mai, hier vind je een 10 cm hoge kristallen Boeddha. Het moderne Chiang Mai is erg toeristen vriendelijk en het staat bekend om zijn vele restaurantjes. Je kunt een fiets huren en de omgeving al fietsend verkennen, een micro-light vlucht maken of een bezoek brengen aan de avondmarkt. Je kunt rond dwalen door de kleine winkelstraatjes, waar veel antiek te vinden is. Breng een bezoek aan een boeddhistisch klooster, of ga naar een Thaise bokswedstrijd. Een aanrader is zeker een bezoek aan Doi Suthep, de 600 m hoge heuvel, 16 km buiten de stad, met een schitterende tempel op de top. Via een door draken geflankeerde trap van 300 treden leg je het laatste stukje naar de tempel af, samen met de Thais die hier komen om te bidden.

Je hotel in Chiang Mai beschikt over een zwembad. Fijn om de tropische warmte van je af te spoelen na een aantal uren ‘rond hobbelen’ door de stad.

Dag 10: Chiang Mai / Optionele trekking

Vrije dag in Chiang Mai. Bij boeking kun je je opgeven voor een facultatieve 2-daagse trektocht door de heuvels die vandaag start (Aanrader!). Als je niet meegaat op deze excursie, heb je heerlijk de tijd Chiang Mai en omgeving op eigen gelegenheid verder te verkennen.

Voor ‘niet-wandelaars’ is het bijvoorbeeld mogelijk Thais te leren koken (optioneel). De Thaise kookcursus start met een bezoekje aan de markt en daarna leer je 3 à 4 verschillende gerechten te maken. Hartstikke leuk en nuttig als je je favoriete gerecht voor je vrienden thuis wilt maken! Wil je een goede indruk krijgen van deze stad, dan is het ook mogelijk een stadstour te maken.

Een andere optionele uitstap voor de ‘niet-wandelaars’? Liefhebbers van wat meer actie kunnen opteren voor de 'Treetop Eco Adventure' door de jungle in de omgeving van Chiang Mai. Hangend in een tuigje glijd je via een kabel op tientallen meters hoogte van boomtop naar boomtop. Het uitzicht is geweldig. Zo weet je precies hoe een aap zich voelt, hoog boven in de bomen!

Facultatieve avontuurlijke 2-daagse trektocht
Vandaag start (voor mensen die zich bij boeking hiervoor hebben opgegeven!) een facultatieve avontuurlijke 2-daagse trektocht door de heuvels. Je wordt daarbij begeleid door een ervaren gids, die tevens functioneert als kok. De trektocht is prima te doen voor mensen met een goede conditie. Realiseer je wel dat in geval van grote regenval het te lopen traject glibberig kan worden en daardoor een stuk zwaarder dan onder normale omstandigheden.

Per dag loop je tussen de 3 en 5 uur en uiteraard stop je onderweg regelmatig, zodat je de gelegenheid hebt kennis te maken met enkele van de vele minderheden die hier in deze fraaie omgeving wonen, zoals de Karen of Lisu. Je logeert in een van de minderhedendorpjes. Op de tweede dag van de trekking ga je raften op bamboe vlotten (afhankelijk van het waterniveau). Slaapzakken en rugzakken voor de tocht kunnen eventueel worden gehuurd. Bagage die je niet gedurende de trektocht nodig hebt, kan gestald worden in ons hotel in Chiang Mai. Op deze eerste trekkingsdag zijn lunch en diner inclusief. Op de tweede dag zijn ontbijt en lunch inclusief.

NB: Deze trekking wordt op verschillende manieren gelopen. Soms wordt de groep in tweeën gedeeld en al naar gelang het seizoen en weersomstandigheden wordt de route enigszins aangepast. Het kan dus zijn dat je op jouw trektocht andere dorpjes aandoet. Je reisbegeleider bekijkt de situatie ter plaatse. Het aantal hierboven vermelde loopuren is dan ook bij benadering.

Dag 11: Chiang Mai / Optionele trekking

Vrije dag voor de mensen die niet gekozen hebben voor de optionele 2-daagse trektocht. Zoals je eerder in deze beschrijving hebt gelezen: er is voldoende te doen in Chiang Mai en omgeving. Reizigers die wel gekozen hebben voor de prachtige facultatieve trektocht wandelen vandaag hun tweede dag, en overnachten net als de rest van de groep wederom in Chiang Mai.

Ook kun je op een van de vrije dagen in Chiang Mai optioneel naar het 'Thai Elephant Care Center', waar je olifanten kunt observeren in hun natuurlijke leefomgeving. Je hebt de mogelijkheid om de grijze reuzen fruit te voeren en ziet ze spelen en zichzelf wassen in de rivier. Kom dichterbij, pak een emmer en help de olifanten bij het wassen. Hiervoor dien je je bij boeking op te geven!

* Bijzondere duurzame projecten

Shoestring ondersteunt een tiental kleinschalige ontwikkelingsprojecten met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze projecten worden geselecteerd door onze lokale agenten. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een school, een weeshuis en een natuurbeschermingsproject. Onze lokale agenten zorgen er voor dat onze en jullie bijdrage 100% ten goede komt aan deze projecten. Lees meer

Dag 12: Chiang Mai - Bangkok

Je kunt ook deze dag nog lekker rondstruinen door Chiang Mai. In de namiddag ga je naar het station van Chiang Mai, waar je op de comfortabele nachttrein met gereserveerde airconditioned couchettes stapt naar Bangkok.

Dag 13: Bangkok

Na aankomst ga je naar het hotel in Bangkok. Hier ben je de rest van de dag vrij. Vergeet Wat Po niet! Na een bezoek aan deze tempel met een liggende Boeddha van wel 46 meter lang, kun je je onder handen laten nemen door één van de studenten van de belangrijkste massageschool van Thailand. De masseurs gebruiken hun hele lichaam, er wordt behoorlijk aan je geduwd en getrokken. Ervaar zelf maar eens hoe dat voelt.

Minder bekend en toch niet ver van Khao San en het Democracy Monument is de Wat Saket. Deze mooie gouden tempel staat bovenop een heuvel die je met de klok mee via een spiraalvormig pad naar boven bereikt. Boven heb je een geweldig uitzicht over Bangkok. Misschien een leuke plek om de zonsondergang mee te maken?

‘s Avonds is Bangkok een feest van lichtjes en gezelligheid. Op de gezellige ‘night market’ op Khao San Road kun je rondslenteren en in de omgeving zijn goede restaurantjes met Thaise gerechten. Het is altijd heerlijk om gewoon op een krukje bij één van de verkopers op straat een bakje Pad Thai noodles, een gestoomde maïskolf of een heerlijk vleesspiesje te nuttigen terwijl het avondleven aan je voorbijtrekt. Je vindt er massagesalons, barretjes en veel (straat)winkeltjes.

Dag 14: Bangkok - Surat Thani

Een groot deel van de dag kun je Bangkok verder verkennen. Met de riviertaxi kun je bijvoorbeeld over de Chao Praya rivier naar Wat Arun, een architectonisch indrukwekkende tempel. Hij is volgeplakt met kleurige aardewerkscherven! Of struin (nog een keer) door het bruisende Chinatown…

Hoe groen kun je gaan? TIP

Aan het eind van de middag stap je in Bangkok op de comfortabele nachttrein met gereserveerde airconditioned couchettes naar Surat Thani in Zuid-Thailand. Een ontspannen manier om deze lange rit te overbruggen!

Dag 15: Surat Thani - Koh Pha-Ngan

Het bounty eiland Koh Pha-Ngan is je volgende bestemming. Het Thaise woord ‘koh’ betekent overigens ‘eiland’.

Tijd om te genieten van het mooie eiland aan de Thaise oostkust in de Golf van Thailand. Je overnacht in accommodatie op een rustig strand in het noorden van het eiland. Je kunt een boottrip maken en wandelen naar de watervallen in de jungle. Er zijn vele mooie palmstranden en er zijn mogelijkheden om te duiken of te snorkelen. Of gewoon lekker luieren op het strand en ‘seafood’ eten, slapen en zwemmen als jij er zin in hebt.

Dag 16: Koh Pha-Ngan

Vrije dag. De attracties van het eiland omvatten onder andere een tempel op een bergtop, de Wat Khao Tam, welke ideaal is om te mediteren, de Tan Sadet waterval, Hat Rin Beach, Paeng Nationaal Park en satellieteilandjes zoals Koh Tao waar je schitterende stranden en koraalriffen vindt. Koh Pha-Ngan heeft zijn populariteit ook grotendeels te danken aan de maandelijkse Full Moon feesten, die bij elke volle maan op het strand plaats vinden.

Dag 17: Koh Pha-Ngan

Vrije dag. Nog een hele dag de tijd om te genieten van dit mooie eiland.

Dag 18: Koh Pha-Ngan – Koh Samui

Koh Samui is de volgende bestemming van je Thailand groepsreis. Dit idyllische eiland in de Golf van Thailand strekt zich eveneens uit langs de Thaise oostkust en maakt deel uit van een archipel die meer dan 80 eilanden telt en waarvan slechts enkele bewoond zijn. De traditionele bewoners zijn zo'n 150 jaar geleden uit China naar dit eiland gekomen en daarmee is de idyllische sfeer op dit eiland nog op vele plaatsen gewaarborgd.
Hoewel het toerisme er de laatste jaren snel tot ontwikkeling is gekomen, kun je op Koh Samui heerlijk tot rust komen. Je vindt hier effectief perfecte stranden: schitterend wit zand, omzoomd met kokospalmen, warm en kristalhelder water en de zon die altijd van de partij is... De groene tinten van de weelderige wouden en kokosplantages vermengen zich harmonieus met het blauw van de zee en van de schilderachtige watervallen om samen een afwisselend landschap te vormen dat zelden geëvenaard wordt op andere eilanden. De zee rond Koh Samui is wereldberoemd om zijn onderwater leven. Je kunt er dan naast zonnen en zwemmen ook snorkelen en duiken.

Dag 19: Koh Samui

Vrije dag in het paradijs. De bekendste stranden op Koh Samui zijn Chaweng Beach en Lamai Beach. Chaweng Beach bestaat uit zeven kilometer parelwit zand met kristalhelder water. In het centrale deel liggen vele leuke winkeltjes, goede lokale restaurantjes en bars dicht bij elkaar en het is er dan ís avonds ook zeer gezellig. Ten zuiden van Chaweng ligt Lamai Beach, met vier kilometer lang prachtig strand. Het publiek is hier over het algemeen wat jonger dan in Chaweng en het avondvertier gaat dan ook tot in de vroege uurtjes door.
Naast stranden heeft Koh Samui nog andere attracties zoals de koraalwereld van Laem Sed en Tong Takien, watervallen bij Hin Lat en Na Muang, fallische rotsformaties ten zuiden van Lamai baai, vlindertuinen, een honingboerderij, een massieve grote zittende Boeddha, een kruidentuin in Ban Makam, een apentrainingscentrum in Ban Khao Phra en dan heb je nog Na Thon waar de winkels, restaurants en reisagenten zich hebben gevestigd.

Dag 20: Koh Samui – Surat Thani - Bangkok

Per ferry vaar je terug naar het vasteland van Thailand. Aan het eind van de middag stap je in Surat Thani op de comfortabele nachttrein met gereserveerde airconditioned couchettes naar Bangkok.

* Wat kun jij doen?

Duurzaam reizen is rekening houden met mensen, natuur en cultuur. Wat kun jij doen?
Lees meer

Dag 21: Vertrek Bangkok

Na aankomst in de ochtend kun je Bangkok nog verkennen, maar in de middag vertrek je naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Amsterdam (te besteden tijd uiteraard afhankelijk van je vluchttijd).

Indien je gebruik maakt van een dagvlucht, heb je nog een laatste overnachting in Bangkok en zal je terugvlucht naar Amsterdam vertrekken op dag 22 waar je diezelfde dag nog aankomt.

Dag 22: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Nederland. Helaas komt hier een einde aan deze prachtige Thailand rondreis.

Het kan voorkomen dat je gebruik maakt van een dagvlucht. In dat geval word je vandaag naar een hotel nabij de luchthaven gebracht voor een overnachting zodat je op dag 22 in de ochtend gemakkelijk op de luchthaven kunt komen om in te checken voor je vlucht die rond het middaguur vertrekt. Nog diezelfde dag kom je aan in Amsterdam.

Let op: Reizen die vertrekken van september t/m december gaan niet naar Koh Pha-Ngan en Koh Samui in verband met de moesson. We bezoeken dan het aan de westkant van Thailand gelegen Krabi, waar meer kans is op goed weer (uiteraard geven we hierop geen garantie).Het idyllische Krabi biedt een mooi zandstrand en een panoramisch zicht op de azuurblauwe Andamanzee waar kalkstenen rotsen uit het warme heldere water omhoog rijzen. Na een 'uitputtende' wandeling over het witte strand is het heerlijk bijkomen onder het genot van een exotisch drankje of een schotel tropische vruchten. Je kunt lekker luieren, maar ook zeilen, kanoën, windsurfen, duiken, snorkelen, wandelen of een eiland bezoeken behoren tot het scala aan mogelijkheden.

Route voor vertrekdata van september t/m december:

Dag 1 Vertrek uit Amsterdam; dag 2 Aankomst Bangkok; dag 3 Bangkok; dag 4 Kanchanaburi; dag 5 Kanchanaburi; dag 6 Sukhothai; dag 7 Sukhothai; dag 8 Chiang Mai; dag 9 Chiang Mai; dag 10 Chiang Mai; dag 11 Chiang Mai; dag 12 nachttrein naar Bangkok; dag 13 Bangkok; dag 14 nachttrein naar Surat Thani; dag 15 Krabi; dag 16 Krabi; dag 17 Krabi; dag 18 Krabi; dag 19 Krabi; dag 20 nachttrein naar Bangkok; dag 21 Vertrek Bangkok; dag 22 Aankomst Amsterdam.

FESTIVALREIZEN THAILAND
Op de reis met vertrekdatum 11 april 2018 bezoek je het Songkran Festival in Bangkok.
Op de reis met vertrekdatum 14 november 2018 bezoek je het Loy Krathong Festival in Chiang Mai.

De reisroutes tijdens festivalreizen kunnen worden aangepast. Voor meer informatie over de diverse festivals kun je kijken naar het kopje 'Festivals' onder het tabblad 'Praktisch'.

Verleng je reis

 • Verlenging Vrijwilligerswerk Elephants World
  Na afloop van je reis kun je een verlenging boeken naar het vrijwilligersproject ‘Elephants World’ in Kanchanaburi.

  Lijkt het je leuk om met olifanten te werken en te helpen om hen een beter leven te geven? Bij Elephants World heb je de kans om daaraan bij te dragen. Elephants World werd in 2008 opgericht als opvangcentrum voor zieke, oude en misbruikte olifanten. Hier kunnen ze in een natuurlijke omgeving genieten van hun welverdiende rust. Een leuke en onvergetelijke ervaring! 
  Klik hier voor meer informatie en kijk op http://feelingresponsible.org/nl-be/blog/vrijwilligerswerk   

  Mocht je interesse hebben in deze verlenging kijk dan bij onze collega's van YourWay2GO. Voor meer informatie klik HIER
  Zij kunnen je voorzien van een offerte op maat. 

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden