Reiszoeker

Groepsreis Albanië Actief

Actief en onontdekt Albanië

Boek v.a. € 1.457,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 10 DAGEN

Groepsreis Albanië Actief

Totale beoordeling:
7,9
35 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 7,9
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 8
Annet:
Heel afwisselende, toffe reis door het mooie Albanië. Wat een verrassingen heeft het land. De ruige natuur in het noorden, de prachtige stranden aan de kust, vriendelijke bewoners en (h)eerlijk eten en drinken. Een vakantie om nooit te vergeten. Annet
Vertrekdatum: 02/09/2022
Beoordeling: 9
Bertine:
Wat een mooi en leuk land! Albanië heeft alles voor een leuke en actieve vakantie. De wandelingen in Teth en Valbone waren prachtig! En we hebben zelfs een Albanese wijngaard bezocht (en de wijntjes en raki natuurlijk geproefd).
Vertrekdatum: 02/09/2022
Beoordeling: 8
Maaike:
Een mooie reis met een goede mix van natuur, cultuur, geschiedenis. Helaas lagen de hotels die we meerdere dagen bezochten redelijk ver uit het centrum, niet meer op loopafstand. En waren erg lux, waardoor ik wat sfeer mistte. Trekking is echt aan te raden maar het aantal uur wat er voor staat klopt niet. dag 2 is eerder 9 uur hiken dan 6 uur. Al met al een mooie reis met veel afwisseling.
Vertrekdatum: 02/09/2022
Beoordeling: 7
Martijn:
Een mooie reis met een goede mix van natuur, cultuur, geschiedenis en relax tijd. De hotel in Tirana en Vlorë waren uitstekend maar iets te ver van het centrum. Er is niet heel veel tijd in de hoofdstad Tirana. De reisbegeleider heeft de groep meegenomen naar Bunkart2, later heb ik Bunkart1 op eigen gelegenheid kunnen bezoeken. De tentoonstelling die je in Bunkart2 ziet zie je ook in Bunkart1. Maar in Bunkart1 zie je veel meer en het is veel groter. Burkart1 was echt één van de hoogtepunten van deze reis. De wandeling van Theth naar Valbonë is pittig. Wij hadden deze sneller gedaan dan nodig, je hebt genoeg tijd voor stops om van het uitzicht en landschap te genieten. De wandeling de dag erna naar Rosi Peak is zeker zo mooi maar kost veel meer tijd dan de 6 uur die de reisbeschrijving aangeeft.
Vertrekdatum: 05/08/2022
Beoordeling: 7
Reiziger:
Leuke, veelzijdige reis met een goeie combinatie van cultuur, strand en uitdagende hikes door de mooie bergen van Albanië. Het slapen in lokale guesthouses is een leuke afwisseling op de luxere hotels. Van sommige activiteiten in de reisbeschrijving had ik me wel iets anders voorgesteld dan het daadwerkelijk was, maar uiteindelijk was het gewoon een mooie reis met een gezellige groep!
Vertrekdatum: 05/08/2022
Beoordeling: 6
Remco:
Het is een reis naar een mooi land dat volop in ontwikkeling is. Ik reisde met een hele gezellige groep en een gids die uren kon vertellen over zijn land. Wel denk ik dat er veel meer uit de reis gehaald had kunnen worden. Bijvoorbeeld door het kiezen van meer centraal gelegen hotels in Tirana en Vlorë en tijdens de (soms lange) ritten wordt er niet gestopt bij interessante plekken voor een korte rondleiding. Hierdoor heb ik voor mijn gevoel in 8 dagen maar 7 activiteiten gedaan wat erg weinig is voor een actieve vakantie. Na mijn ervaring met een andere aanbieder van actieve singlereizen had ik hier veel meer van verwacht.
Vertrekdatum: 05/08/2022
Beoordeling: 9
Michèn:
Je medereisgenoten maken of breken de reis. Wij hadden een TOP groep. Zo veel gezelligheid en veel lol. De reis stond onder leiding van Julian. Een jonge man die graag zijn kennis overbrengt en daar waar nodig het programma zodanig aanpast dat het beter aansluit bij die dag, zoals bijv. een bezoek aan Prizren in Kosovo. Natuur is overweldigend mooi. De hike van Theth naar Valbona is pittig maar de omgeving maakt het allemaal goed. Laatste dagen strand (o.a. boottocht) prima afsluiter van de reis.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 8
Lysbeth:
Een hele mooie reis gemaakt door Albanië! Vooral de hike was echt een geweldige ervaring! Albanië is een mooi land om door heen te reizen en met deze reis zie je en doe je heel veel. Zeer zeker een aanrader!
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 9
Reiziger:
Albanië is een prachtig land en zeker een aanrader. Het is een afwisselende reis met de nadruk op actief bezig zijn. Van een prachtige maar pittige hike van Theth naar Valbonë tot kajakken op de Ionische zee. Leuke afwisseling tussen verblijven in steden als Tirana en Vlorë en de bergdorpjes waarbij je overnacht in sfeervolle guesthouses. De gezellige groep heeft deze reis compleet gemaakt.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 6
Hein:
Mooie reis naar een bijzonder en onbekend land in Europa. De reisbeschrijving op de site kan nog wel wat worden verbeterd. Neem voor het wandelen in de bergen goede wandelschoenen en dagrugtas mee. Bij ons lag er nog sneeuw tijdens het wandelen in de bergen waardoor er een aantal koude en natte voeten hadden. Een ruime dagrugtas is handig omdat je 1 dag zonder koffer overnacht. Dus alles wat je wilt gebruiken moet voor die nacht in de dagrugtas. Afhankelijk van de reistijd is niet alles wat op de site staat mogelijk. Verder al met al wel een mooie reis en een prachtig land.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 8
Monique:
Een verrassende actieve en afwisselende reis waarbij je in korte tijd een goed beeld krijgt van het land. Van de levendige stad Tirana tot de afgelegen bergdorpjes Theth en Valbone. We hebben mooie uitdagende hikes in de omgeving gemaakt en als bonus zijn we via Kosovo gereden en hebben daar de stad Prizren bezocht. Verder hebben we Apollonia bezocht en zijn we naar de kustplaats Vlöre gegaan waar je kunt genieten van de mooie stranden en allerlei watersport activiteiten . Pluspunten voor mij waren de gezellige groep , onze reisleider en dat Albanië nog niet overlopen wordt door toeristen.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 10
Renske:
Wat een geweldige en afwisselende reis is dit. Van de levendige stad Tirana met heel veel leuke eetgelegenheden en heel veel historie en cultuur, naar de afgelegen bergdorpen Theth en Valbone. In deze dorpjes lijkt de tijd te hebben stilgestaan. De hike van Theth naar Valbone was een absoluut hoogtepunt, wat een geweldige ervaring was dat. Ook het verblijf in de guesthouses maakte het compleet. Samen met de groep verschillende hikes maken, overnachten in bergdropjes en gezellig samen eten in de guesthouses zorgde voor een heel hecht groepsgevoel. Dit vond ik zeer plezierig zo aan het begin van de reis. Daarna reis je weer terug naar Tirana, wij reden via Kosovo en bezochten daar de stad Prizren wat een zeer sfeervolle stad was om even te stoppen. Na een overnachting in Tirana vervolg je de reis via Apollonia naar de kustplaats Vlöre. Een gezellige kustplaats waar je heerlijk kan genieten van de mooie stranden en wateractiviteiten zoals kajakken. Als laatste sluit je de reis weer af in Tirana. Een zeer afwisselende, actieve reis waarbij je ontzettend veel doet en ziet in een zeer korte tijd. De gids Alban, kon ons ontzettend veel vertellen en gaf heel veel leuke tips. Twijfel niet langer als je kennis wilt maken met Albanië is deze reis een absolute aanrader.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 9
Marlies:
Mooie, afwisselende en actieve reis. Een dag niet gehiked is een dag niet geleefd.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 7
Reiziger:
-
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 9
Mathijs:
Afwisselende actieve reis, Mooie hike gemaakt door de sneeuw in een boven verwachting bergachtig landschap. Enkele cultureel interessante objecten bekeken, voor een goede beeldvorming van het land/cultuur, met BUNK-art als hoogtepunt. Eind van de reis nog even Kajakken, in het geheel een top vakantie met een mooie groep.
Vertrekdatum: 28/04/2022
Beoordeling: 8
Reiziger:
Wat een fantastische reis naar Albanië! een heerlijk onontdekt land met zowel bergen, steden, cultuur als strand. Heel gastvrij, heerlijk eten en heel veel te ontdekken.