Menu
Alternate Text

Groepsreis Bosnië en Herzegovina & Montenegro

Charme van de Balkan

BOEK v.a. € 1.199,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 10 DAGEN

Groepsreis Bosnië en Herzegovina & Montenegro

Kennismaken met de echte Balkan en avontuurlijk op reis, dan is deze rondreis naar Bosnië Herzegovina en Montenegro een goede keus. Je start in het nog onbekende Bosnië en Herzegovina met zijn rijke geschiedenis, prachtige bergen en culturele invloeden. Tijdens deze reis kun je kiezen uit diverse avontuurlijke excursies zoals canyoning, raften en bergwandelen. Je sluit de reis af in Budva, aan de kust van Montenegro, waar je na alle inspanning geniet van welverdiende rust. De charme van de Balkan laat je na deze reis niet meer los.
Boek

Local Impact Score van deze reis:

84
140
  • Reizen met een duurzaam karakter
  • Uniek; reis altijd 125% CO₂-positief
  • € 100,- korting als je non-stop vliegt
  • Eet samen met of slaap bij locals thuis
  • En meer! FeelingResponsible.org
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Bosnië en Herzegovina & Montenegro inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Bosnië en Herzegovina & Montenegro te bieden hebben.
Oost ontmoet west in Sarajevo
Oost ontmoet west in Sarajevo
De hoofdstad van Bosië en Herzegovina heeft veel historische en culturele bezienswaardigheden. Breng tijdens je Balkan rondreis een bezoek aan de oude bazaar Baščaršija en de Gazi Husrev-Beg moskee.
Het nationale park Durmitor
Het nationale park Durmitor
biedt alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen: van bergen en bossen tot prachtige meren. Laat je verrassen en vergeet je camera niet, want de omgeving is zeer fotogeniek.
Ontdek Mostar
Ontdek Mostar
de stad die bekend staat om de ‘Stari Most’ brug over de Neretva rivier. Je vindt in deze stad ook prachtige straatkunst.
Waar de tijd heeft stilgestaan...
Waar de tijd heeft stilgestaan...
Het Jablanicko meer is een prachtig stuwmeer omringd door een overweldigende natuur. Je kunt dit meer per vlot ontdekken. Ook kan er op deze reis worden geraft.
Budva aan de kust
Budva aan de kust
is een gezellige badplaats met leuke uitgaansmogelijkheden, een middeleeuwse stadskern en een strand om bij te komen van deze actieve rondreis door Bosnië en Herzegovina en Montenegro.