Menu
Alternate Text

Groepsreis Cuba Totaal

Salsa, sigaren en bountystranden

BOEK v.a. € 2.099,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Cuba Totaal

Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Dé plek om een ‘Casa de la Trova’,
Dé plek om een ‘Casa de la Trova’,
een muziekcafé, te bezoeken is Santiago de Cuba. De beroemdste muzikanten van Cuba zijn hier voortgebracht.
De oude stad Trinidad
De oude stad Trinidad
is een openluchtmuseum: ezels trekken wagens door de straten en 'pajareros' (vogelmannen) wandelen rond met hun vogels in kooitjes. Je slaapt hier (net als in Viñales en Santiago de Cuba) in 'casas particulares'!
Fotogenieke oldtimers
Fotogenieke oldtimers
tref je tijdens je Cuba rondreis rammelend aan op het gehele eiland. De Amerikaanse sleeën uit de jaren '50 zijn dé trots van iedere eigenaar.
In Baracoa
In Baracoa
geven de veranda's het idee dat je in een western bent beland. Ontspannen doe je aan het strand, met een kokosnoot in je hand.
In Varadero
In Varadero
geniet je van zon, zee en strand. De zee heeft ondefinieerbare kleuren blauw en groen. Snorkelen is dé manier om het te ontdekken!
Meeslepend Havana
Meeslepend Havana
is een fantastische stad vol sfeervolle straten en pleinen. Vergeet de gezellige terrassen en barretjes niet!