Menu
Alternate Text

Groepsreis Georgië & Armenië

Waar de reiziger een gast is...

BOEK v.a. € 1.624,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis Georgië & Armenië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

€ 19,-

Dilizhan - Excursie Parzmeer, Gosh en Haghartsin

Om bij het Parzmeer te komen wordt gebruik gemaakt van lokale minibusjes. Het is mogelijk om vanaf het Parzmeer met de groep onder begeleiding van een lokale gids een wandeling van circa 3,5 uur te maken naar het Goshavank klooster. Deze wandeling door het bos kan alleen plaatsvinden als het weer het toelaat. Wie niet wil wandelen wordt met de minibus naar Goshavank gereden. Tot slot wordt er in 30 minuten naar Haghartzin Klooster gereden.

Aanvangstijd in overleg met de reisbegeleiding;
- 09.00 of 10.00 uur

De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 6 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.
€ 25,-

Telavi - Excursie Kakhetië

Kakhetië is dé wijnregio van Georgië. Behalve met wijngaarden is het gebied ook bezaaid is met kloosters en kerken. Je bezoekt onder andere de Shuamta-kerken, de 12de eeuwse Ikalto-academie, de Alaverdi-kathedraal, een wijnboer en het Gremi-kasteel. Lunch bij een lokale familie is inbegrepen.

Aanvangstijd in overleg met de reisbegeleiding;
9.00 of 10.00 uur

De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.
€ 17,-

Yerevan - Excursie Echmiatzin en Zvartnots

's Ochtends bezoek het centrum van de Armeense kerk, Echmiatzin en de ruïnes van Zvartnots. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 6 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.
€ 23,-

Yerevan - Excursie Garni en Geghard

Je bezoekt het kloostercomplex van Geghard en de Grieks-Romeinse tempel van Garni. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 6 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.