Menu
Alternate Text

Groepsreis Jordanië

In de voetsporen van Lawrence of Arabia

BOEK v.a. € 917,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 8 DAGEN

Groepsreis Jordanië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2018. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

€ 26,-

Amman - excursie Jerash & Dode Zee (excl. entree)

Bezoek aan de in 78 v Chr verwoeste en daarna door de Romeinen weer opgebouwde Hellenistische stad Jerash. Daarna tijd om te dobberen in de Dode Zee. Het water bestaat voor een derde uit zout, zodat je drijvend op je rug een krantje kunt lezen. Entreegelden zijn niet inbegrepen. 
De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 6 personen. 

Het is verplicht een lokale gids in te huren in Jerash. De kosten hiervoor bedragen 30 dinar, ongeveer 34 euro per groep.
€ 57,-

Entree en gids Petra (incl. paard)

Petra is de ruïne van de stad van de Nabateërs, gebouwd in de derde eeuw voor Chr. De stad ligt verborgen in een enorm rotsgebergte en is te bereiken via een nauwe hoge kloof (de Siq), van meer dan een kilometer lengte. De zogenaamde 'Schatkamer' en het 'Klooster' zijn absolute hoogtepunten. Je hebt zeker een hele dag nodig om de vele tombes, de schatkamer, het amfitheater en de door zuilen omgeven hoofdstraat te verkennen.

Indien je Petra met de groep bezoekt, is het gebruik van een lokale gids verplicht. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de entreeprijs. De kosten hiervoor zijn 50 dinar per groep (ongeveer 55 euro).

€ 44,-

Petra: Kookles

Liefhebbers kunnen onder begeleiding van Jordaanse koks leren hoe lokale gerechten worden bereid. De kookles duurt ongeveer 2 uur. De prijs van deze excursie is gebaseerd op minimaal 4 deelnemers. 
€ 22,-

Petra: Lunch of Diner bij lokale familie

Tijdens een informele lunch of diner bij een lokale familie thuis leer je de lokale keuken en mensen het beste kennen.De prijs van deze excursie is gebaseerd op een minimum van 4 deelnemers

Inbegrepen: vervoer, eten, drinken