Menu
Alternate Text

Groepsreis Jordanië

In de voetsporen van Lawrence of Arabia

BOEK v.a. € 933,-
GROEPSGROOTTE: 2-24 | 8 DAGEN

Groepsreis Jordanië

Bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Tijdens je Jordanië groepsreis bezoek je enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten: Petra, de fascinerende oude stad van de Nabateeërs, het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum en de Romeinse opgravingen van Jerash. Het gebied behoort bovendien tot één van de meest gastvrije streken ter wereld, met een vriendelijke bevolking die haar bezoekers graag thuis uitnodigt. Dichtbij maar toch ver weg!

Boek

Bekijk de route

Hoogtepunten

De echte bedoeïenen
De echte bedoeïenen
onder ons kunnen tijdens deze groepsreis per dromedaris of jeep de mooiste plekken van Wadi Rum bezoeken. Je overnacht onder de sterrenhemel!
De musea,
De musea,
het Romeinse amfitheater en de citadel in de Jordaanse hoofdstad zijn een bezoek waard.
De Rode Zee,
De Rode Zee,
waaraan Aqaba ligt, is beroemd om het prachtige koraalrif en variëteit aan tropische vissen. Dit is je kans om een duikles te nemen!
In de Dode Zee
In de Dode Zee
kun je ontspannen rond dobberen en genieten van je Jordanië rondreis. Laat je van top tot teen insmeren met heilzame modder die langzaam moet drogen in de zon.
Overal in Jordanië
Overal in Jordanië
vind je theehuizen, waar mannen onder het genot van een waterpijp en een spelletje triktrak de laatste nieuwtjes uitwisselen.
Te voet of te paard
Te voet of te paard
leg je de kilometerslange kloof naar het hart van de overweldigende ruïnestad Petra af. Je waant tijdens deze Jordanië groepsreis in een avonturenfilm van ‘Indiana Jones’!