Menu
Alternate Text

Groepsreis Peru & Bolivia

Tussen altiplano en zoutvlakte

BOEK v.a. € 2.899,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 24 DAGEN

Groepsreis Peru & Bolivia

Ruige bergketens en ontzagwekkende vulkanen, resten van oude beschavingen en een kleurrijke inheemse bevolking kenmerken deze spectaculaire reis. Zwerf met Shoestring mee over de enorme zoutvlaktes van Salar de Uyuni. Je kunt de ruïnes bezoeken van de legendarische verloren stad van het Incarijk, Machu Picchu. Maar er valt nóg veel meer te ontdekken op onze tocht dwars door de Altiplano. Besneeuwde Andestoppen met weidse vergezichten bijvoorbeeld. Woestijngebieden aan de kust, met in de aarde getekende lijnen van oude culturen in Nazca. De grillige Colca Canyon, waar je wellicht de condor met zijn machtige spanwijdte ziet. Overblijfselen van de Spaanse overheersing vind je terug in koloniale steden als Arequipa, Cuzco en Potosí. Vergeet ten slotte niet cavia aan het spit of de lokale pisco sour te proeven!
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Peru inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Peru te bieden heeft.
De Colca Canyon
De Colca Canyon
is één van de diepste ravijnen ter wereld. Bovenop een pas van 4800 meter stop je voor een uitzicht over besneeuwde bergtoppen en vulkanen.
De verloren stad
De verloren stad
van de Inca's, Machu Picchu, is schitterend gelegen te midden van grillige rotsformaties. Liefhebbers kunnen de Inca trail lopen.
Geniet in Cuzco van een ‘pisco sour’,
Geniet in Cuzco van een ‘pisco sour’,
dé drank van Peru. Rond de Plaza de Armas vind je veel gezellige barretjes en restaurants.
Op de heksenmarkt
Op de heksenmarkt
van La Paz verkopen traditioneel geklede Aymara vrouwen, met hun typische bolhoeden, allerlei wondermiddelen.
Potosí is de
Potosí is de
legendarische zilverstad én op 4090 m de hoogstgelegen stad ter wereld. Je kunt een bezoek brengen aan de grootste zilvermijn van het land.