Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Sri Lanka

Tocht over een paradijselijk eiland - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Sri Lanka

Een rondreis over dit weelderig begroeide eiland bij de evenaar voert langs boeddhistische monumenten, door rijstvelden, schilderachtige dorpjes en hoge bergen. Je kunt schitterend wandelen door groene theeplantages met adembenemende uitzichten. Bijzonder is je overnachting in een 'bushcamp' bij Udawalawe, waar je een spannende jeepsafari door een natuurreservaat kunt maken. Je treft tijdens je Sri Lanka groepsreis interessante resten van het Hollandse koloniale verleden en verblijft enige dagen aan een tropisch palmenstrand. Laat de warmte van het land en de bevolking over je heenkomen.

Reisdocumenten

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.

Visum:
Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten, zoals paspoort en eventuele visa. Tevens vind je hier informatie over de visumprocedure en benodigde formulieren. Dien je aanvraag minimaal 4 tot 6 weken voor vertrek van je reis in bij Visumloket.

Kies je ervoor om je visum via ons Visumloket te regelen, dan brengen wij, naast de visumkosten, € 35,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening voor Nederlandse reizigers. Voor Belgische reizigers zijn de bemiddelingskosten €40,- per persoon.

Kijk op de website van Visumloket wat je voor vertrek moet opsturen:


Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

Vluchtinformatie

Vertrekdatum:

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op mijn.shoestring.nl je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Shoestring op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Bijkomende kosten en zakgeld

Zakgeld: Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, optionele excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Accommodatie en transport

Vervoer
Tijdens de rondreis over het eiland heb je de beschikking over een goede eigen airconditioned (mini)bus, waardoor je ook kunt stoppen op mooie plekjes in de natuur. De transfers van en naar het vliegveld zijn inbegrepen.

Het traject van Nanu Oya naar Bandarawella leg je af per eenvoudige boemeltrein. De schitterende tocht van drie à vier uur voert door het mooiste berglandschap van het land met jungle en theeplantages. De trein puft met een slakkengang door tunnels en langs afgronden en komt tot een hoogte van 1900 meter boven de zeespiegel. Met je bagage hoef je tijdens deze treinreis niet te sjouwen; deze wordt namelijk per bus bij het hotel in Bandarawella afgeleverd.

Reisafstanden:
Katunayake Airport naar Chilaw: 60 km / 1 uur
Chilaw via Wilpattu NP naar Anuradhapura: 165 km / 4 uur
Anuradhapura naar Jaffna: 195 km / 4½ uur
Jaffna naar Anuradhapura: 195 km / 4½ uur
Anuradhapura via Mihintale naar Polonnaruwa: 110 km / 2 uur
Polonnaruwa via Sigiriya en Dambulla naar Kandy: 212 km / 5 uur
Kandy naar Nuwara Eliya: 185 km / 5½ uur
Nuwara Eliya naar Nanu Oya: 20 km / ½ uur
Nanu Oya naar Bandarawella: 64 km / 3 à 4 uur (per boemeltrein)
Bandarawella naar Udawalawe: 135 km / 3½ uur
Udawalawe naar Tissamaharama: 100 km / 2½ uur
Tissamaharama naar Hikkaduwa: 170 km / 5 uur
Hikkaduwa naar Negombo: 175 km / 4 à 5 uur (sterk afhankelijk van de verkeersdrukte om Colombo)
Negombo naar Katunayake Airport: 15 km / ½ uur
Genoemde reistijden dienen slechts ter indicatie. Ze zijn uiteraard sterk afhankelijk van de wegconditie, verkeersdrukte en het weer.

Accommodatie

Tijdens de rondreis overnacht je in hotels in tweepersoonskamers met eigen badkamer. Op enkele plaatsen betreft het eenvoudige onderkomens. Voor 'koppels' wordt standaard een tweepersoonsbed gereserveerd. Wil je twee 'losse' bedden, geef dat dan aan bij je boeking.

Veel van de geplande hotels hebben een zwembad; fijn om de tropische warmte van je af te spoelen! Dat geldt voor de accommodaties in Chilaw, Anuradhapura, Jaffna, Polonnaruwa, Kandy, Udawalawe, Tissamaharama, Hikkaduwa en Negombo. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er andere hotels zonder zwembad gebruikt moeten worden. Als dit zich voordoet zullen we proberen een passend alternatief te vinden.

In de omgeving van het Udawalawe Reservaat wordt een nacht gekampeerd; je slaapt dan in meerpersoons tenten (afhankelijk van de definitieve groepsgrootte). Het kan zijn dat de groep verdeeld wordt over twee ‘tented camps’. Er zijn matrassen, dekens, lakens en een kussen aanwezig. Het sanitair is gedeeld. Tijdens deze overnachting zijn het diner en ontbijt inbegrepen.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Alle hotels beschikken over (meestal) gratis wifi, soms alleen in de hotellobby. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding niet overal optimaal zijn.

Reizigers die, zoals velen, alleen boeken, delen een tweepersoonskamer (twee 'losse' bedden). Bij deze indeling wordt er uiteraard rekening mee gehouden dat je bij iemand op de kamer slaapt van hetzelfde geslacht. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de gehele reis in een eenpersoonskamer te slapen. Dit dien je dan bij boeking op te geven. Je betaalt hiervoor een eenpersoonskamertoeslag.

NB: Reizen die doorgaan met minder dan 7 personen, reizen onder begeleiding van een Engelssprekende chauffeur die tevens als reisbegeleider werkzaam is. Vanaf 7 personen reist er ook een lokale Engelssprekende reisbegeleider mee.


Een goede eerste indruk van de hotels die Shoestring gebruikt in Sri Lanka, vind je op de diaserie van deze reis.

Festivals

Kandy Esala Perahera
Jaarlijks is in juli of augustus in de stad Kandy het feest van de Esala Perahera. Het is een schouwspel van indrukwekkende omvang en voor de overwegend boeddhistische bevolking een belangrijk festival. Bij dit tien dagen durende feest wordt een kopie van de Tand van Boeddha, die zelf veilig bewaard wordt in de Dalada Maligawa (Tempel van de Tand) in Kandy, in één van de vijf processies meegedragen op de rug van een rijk versierde tempelolifant.
 

Elke avond start de processie op de voorbestemde tijd. Nadat de gezangen en gebeden urenlang overal in Kandy te horen zijn geweest is het plotseling stil. Een daverend kanonschot vanuit de Tempel van de Tand kondigt het begin van de voorbereidingen aan. De beheerder van de Tand heeft drie kwartier nodig om zich in 40 meter lange zijde te hullen. Pas bij het tweede kanonschot zet de stoet zich in beweging. Het is dan al donker en vuurdragers verlichten de optocht.
 
Voelbare spanning…
Vooraan lopen mannen met lange zwepen. Om de tien passen staan ze stil en slaan met hun zwepen. Het salvo schalt scherp door de nacht. Het gaat nu écht beginnen. De spanning is voelbaar. Tromgeroffel begeleidt de acrobaten die vuur om hun hoofd, nek en ledematen laten ronddraaien. Groepen trommelaars begeleiden de dansers. De muzikanten zien er sprookjesachtig uit in hun lange witte rokken met rode sjerp en hun met sieraden behangen blote bovenlijven.
 
Dansers in trance
Diverse groepen dansers trekken voorbij, voornamelijk mannen en ook enkele vrouwen. Elke dans heeft haar eigen symbolische betekenis. Zowel de beweging als de kledij zijn nauwkeurig voorgeschreven. De processie vordert langzaam en staat telkens stil. Het tromgeroffel zwelt aan en uit de groep dansers maken zich acrobaten los die meervoudige salto’s door de lucht maken. De in steeds diepere trance rakende dansers maken extatische bewegingen. Groepen van priesters en tempeldienaren in schitterende outfits worden begeleid door een groot aantal in rijke gewaden gehulde olifanten. De olifanten worden vaak verlicht met honderden lampjes, die brandend worden gehouden door een accu op wieltjes achter de olifant aan. Pas als laatst volgt de groep van de Dalada Maligawa.
 
De Tand van Boeddha
Omringd door muzikanten en dansers volgt de prachtig aangeklede grootste tempelolifant met op zijn rug het zilveren schrijn met daarin de kopie van het kostbare relikwie: de Tand van Boeddha. Hij wordt geflankeerd door twee eveneens rijk uitgedoste olifanten. Tot slot volgt nog een lange stoet van acrobaten, dansers, zwaardvechters en gelovigen. Op de laatste avond duurt het drie uur voordat de stoet voorbij is. Het doek valt, het feest is over. Dan pas gaat de menigte in drommen naar de kermis.

Het tijdstip van de tiendaagse Perahera wordt bepaald door de maanstand. De laatste avond is het volle maan. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens de Esala Perahera in Kandy te zijn, dan treden de Kandy Dancers het hele jaar door op met traditionele dans en muziek.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Shoestring betaalt de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Moeilijkheidsgraad

Vaak krijgen we de vraag of een reis ‘zwaar’ is. Dit vinden we een moeilijke vraag omdat de beleving van de zwaarte van een reis erg persoonsgebonden is. Om je toch een idee te geven van de zwaarte van een reis hebben we het volgende puntensysteem ontwikkeld:

Categorie A: Lichte reis, voor iedereen goed te doen. Korte reisafstanden, goede hotels, reis met een laag tempo.
Categorie B: Voor iedereen goed te doen. Soms wat langere reisafstanden. Goede hotels of kampeergelegenheid, soms avontuurlijke overnachting, reis in een gewoon tempo.
Categorie C: Goed te doen voor iedereen die zich voorbereidt en zich flexibel opstelt. Er zitten zwaardere trajecten in de reis, zoals langere afstanden of looptochten. Meerdere overnachtingen in eenvoudige accommodatie.
Categorie D: Redelijk zware reis door lange reisafstanden, meestal primitieve accommodatie of tenten en fikse looptochten.

De Sri Lanka reis valt in de categorie A. Deze reis is voor ieder enigszins fit persoon te maken: de reistijden zijn kort en bijna alle hotels redelijk comfortabel. Houd er wel rekening mee dat de reis door een ontwikkelingsland gaat, met een veel lagere levensstandaard dan wat je thuis gewend bent. Verder is het mogelijk dat er door weer of slecht wegonderhoud wegen tijdelijk onbegaanbaar zijn en we moeten afwijken van de route. Een flexibele en positieve instelling is dan ook belangrijker dan lichamelijke fitheid.

Bewust op reis

Op reis wil je zo veel mogelijk avonturen beleven. Nieuwe culturen ontdekken, genieten van de natuur en mensen ontmoeten. Om dit ook in de toekomst nog te kunnen, is het belangrijk nú bewust met de wereld om te gaan. Bij Shoestring doen we er alles aan om de negatieve effecten van toerisme te beperken. Dit maakt jouw reis niet minder, maar juist extra bijzonder! Wil je zien wat we doen? Neem dan eens een kijkje op: Feelingresponsible.org.

Groen in Sri Lanka:

  • Onze lokale agent in Sri Lanka heeft een uitgebreid duurzaamheidsbeleid en is tevens ISO 14001 gecertificeerd (een milieu management systeem). Zo laten zij zien dat zij het milieu zoveel mogelijk proberen te sparen tijdens onze reizen.  
  • Alle bussen die wij gebruiken op onze reizen zijn, als eerste wagenpark in Azië, internationaal gecertificeerd en CO2 neutraal. 
  • Veel van de excursies die je onderweg doet geven de gemeenschappen kans op werkgelegenheid. Een groot deel van de optionele tours zijn dan ook afkomstig van lokale dorpelingen. Bijvoorbeeld als het gaat om tuk tuk ritjes, fietstours, traditionele lunches in dorpen, excursies naar vissersdorpen etc...
  • Wil je olifanten van dichtbij meemaken? Bezoek dan een verantwoord olifantenreservaat of bekijk ze in het wild! Als we het leven van olifanten in het wild vergelijken met de situatie in toeristische olifantenkampen, is de conclusie onontkoombaar: hun welzijn wordt in gevangenschap ernstig aangetast...lees meer
  • Een voorbeeld is het 

    'Udawalawe Transit Home'. Dit olifantenopvangcentrum draait grotendeels op de steun van een aantal natuurbeschermingsorganisaties.


Samenwerkingen

Wij zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR. Voor jou als reiziger is dit een veilig gevoel, omdat je bij eventuele problemen altijd kunt terugvallen op deze organisaties.

Ook ons lidmaatschap van het Calamiteitenfonds geeft je de zekerheid dat, bij erkende calamiteiten die niet verzekerd zijn door je reisverzekering, extra kosten vergoed worden.

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplicht Shoestring haar deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Deze reisverzekering kan, maar hoeft niet, via ons afgesloten te worden.

Ook raadt Shoestring je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen.

Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij Shoestring afsluiten door dit bij boeking aan te geven. Het factuurnummer van Shoestring is dan tevens je polisnummer van de verzekering. Shoestring biedt verzekeringen aan van Allianz Global Assistance.

Als je de verzekering afsluit bij Shoestring profiteer je van een soepelere afwikkeling van eventuele schaden. Ook ontvang je bij een eventuele annulering van de reis door Shoestring de geheel betaalde premie terug. Sluit je een verzekering af bij een andere tussenpersoon of direct bij Allianz Global Assistance, dan is dit niet het geval.

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Meer informatie over kosten en dekking vind je hier.

Links

Goedkoop, snel en comfortabel parkeren op Schiphol
Wil je gebruik maken van een parkeerservice op Schiphol? Reserveer je parkeerplek bij onze partner Schiphol Smart Parking. Schiphol 'Smart' Parkeren is de meest voordelige manier van parkeren op Schiphol.
Reserveer je parkeerplek >>

Online bij het GWK vreemde valuta bestellen
GWK Travelex is dé specialist in vreemde valuta. Via hun is het mogelijk om vreemde valuta te bestellen. Met 51 locaties, voornamelijk op de grotere NS stations, Schiphol en Rotterdam Airport, kan je zelf kiezen waar het geld opgehaald wordt.
Bestel je vreemde valuta >>

Wat verder nog belangrijk is...

We raden je aan om goed voorbereid op reis te gaan, lees daarom voldoende over je reisbestemming en vraag goed na welke vaccinaties en andere medicatie je nodig hebt. Hieronder volgen nog een paar belangrijke zaken.

Voorafgaand aan de reis
Als je na het boeken van je reis nog niet hebt gehoord of de reis definitief doorgaat, kun je er zonder tegenbericht van uitgaan dat dit wel het geval is. Als de reis onverhoopt niet door zou gaan, laten wij dat uiterlijk drie weken voor vertrek aan je weten. Het komt slechts een enkele keer voor dat een reis niet doorgaat, dus bereid je rustig voor. Overigens , zelfs als het minimum aantal deelnemers niet bereikt is, kan Shoestring er voor kiezen om de reis toch door te laten gaan.

Prijsgarantie
Shoestring biedt een unieke prijsgarantie. Maar wat houdt een gegarandeerde prijs eigenlijk in? Het betekent niets anders dan dat je de reissom betaalt, die op het moment van boeken op de site wordt weergegeven. Wij garanderen de op dat moment geldende prijs. Eventuele prijsverhogingen die later worden doorgevoerd worden dus niet aan je doorbelast!

Verkoopprijzen veranderen omdat luchtvaartmaatschappijen hun tarieven verhogen of onverwacht een brandstoftoeslag doorvoeren. Maar ook de prijzen van lokale hotels en/of bussen kunnen stijgen, of de wisselkoers van een lokale valuta kan sterk veranderen. Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Shoestring de prijs die op het moment van boeken van toepassing was. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Deze prijsgarantie is niet van toepassing op de bijkomende kosten zoals de kosten voor een visum of voor de bijdrage van het Calamiteitenfonds. Deze kosten worden door derden bepaald zonder dat wij dit kunnen beïnvloeden.

Persoonsgegevens
Zorg dat je bij boeking je persoons-en paspoortgegevens (als geslacht, geboortedatum, voornamen en achternaam zoals vermeld in je paspoort) correct invult. Deze gegevens zijn nodig voor het inboeken van je vluchten, eventuele treintickets of accommodatie. Check na ontvangst van je (digitale) boekingsbevestiging of je gegevens correct staan vermeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens. Met onjuiste gegevens loop je het risico niet toegelaten te worden op een vlucht of trein.

Tickets en verdere informatie voor de heen- en terugreis
Uiterlijk een week voor vertrek krijg je op je persoonlijke mijn.shoestring-site een brief met de precieze vluchtgegevens. Omdat de internationale vluchtmaatschappijen tegenwoordig e-tickets gebruiken, kun je alleen met je paspoort inchecken op Schiphol. Het e-ticketnummer staat op de vertrektijdenbrief vermeld. Neem de vertrektijdenbrief mee op reis. De reisbegeleider wacht je (meestal) op in het land zelf, op het vliegveld van aankomst.

Voor wie alleen geboekt heeft
Ongeveer een derde van onze reizigers boekt alleen. Dat levert geen meerkosten op, mits je tijdens de reis een kamer wilt delen met één van de reizigers uit je groep. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Wil je graag een kamer voor jezelf, dan kun je dat bijboeken, d.m.v. een eenpersoonskamer toeslag.

Verlenging van de reis
Mocht je zelf langer in het land van bestemming willen blijven, dan kan dat mits er plaats is op de gewenste vlucht. Indien je een afwijkend vliegschema wilt boeken, kun je op een andere luchtvaartmaatschappij dan de groep geboekt worden. Voor het wijzigen van de terugvlucht brengen we € 50,- per boeking in rekening. Tevens kun je te maken hebben met extra kosten, zoals meerkosten voor de vlucht, het regelen van eigen transfer, extra hotelnachten etc. Voor meer informatie over de extra kosten verzoeken we je contact op te nemen met ons kantoor. Voor reizigers die lang weg willen, is het mogelijk om verschillende groepsreizen aan elkaar knopen, vraag gerust of een van onze medewerkers je hierbij wilt helpen!

Feedback
Hoewel wij veel aandacht besteden aan het goed uitvoeren van onze reizen is het mogelijk dat een deelnemer aanmerkingen heeft over de uitvoering van de reis. Om te bewerkstelligen dat deze aanmerkingen direct tijdens de reis naar tevredenheid opgelost kunnen worden, is de deelnemer verplicht de aanmerkingen per omgaande schriftelijk aan de reisbegeleiding mede te delen. Aanmerkingen die niet tijdens de reis schriftelijk aan de reisbegeleiding zijn meegedeeld, zullen door ons na afloop van de reis niet als klacht in behandeling worden genomen.

Nieuwsbrief
Regelmatig versturen we een digitale nieuwsbrief, onze E-zine. Hierin lees je achtergrondverhalen, tips en laatste nieuwtjes over onze reizen. Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet? Geef je dan snel op via deze link.

Adventure Specialists BV
Shoestring maakt deel uit van Adventure Specialists BV, een groep avontuurlijke reisorganisaties die op diverse manieren samenwerken om te zorgen dat de reiziger zo veel mogelijk waar krijgt voor zijn geld. Achter de schermen wordt er samengewerkt op het gebied van inkoop en afhandeling en voor de reiziger betekent het dat we de kans vergroten dat de reizen doorgang vinden doordat we belangstellenden naar elkaar kunnen doorverwijzen. In het enkele geval dat een reis wordt geannuleerd, gaan we eerst kijken of we de reiziger kunnen onderbrengen bij een zusterorganisatie van Shoestring.

Tenslotte
Onze rondreizen gaan door landen waar het klimaat en andere factoren kunnen zorgen voor problemen. Dit kan betekenen dat we soms moeten afwijken van het bovenstaande programma. Problemen rond Schiphol en tussentijdse aanpassingen van dienstregelingen kunnen eveneens leiden tot gewijzigde vluchtdagen. We doen ons uiterste best om eventuele veranderingen zo snel mogelijk door te geven en de gevolgen ervan zo beperkt mogelijk te houden, maar we zijn niet verantwoordelijk voor factoren die buiten onze macht liggen.

Veel plezier met de voorbereidingen van je reis!

Adres

BEZOEKADRES SHOESTRING
Entrada 223 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Email
[email protected]

Telefoon
020-6850203 (voor Nederland)
09-2341311 (voor België)

Fax
020-6850205

In geval van uiterste nood - 24 uur bereikbaar
Tel: +31 (0)6-53313932

Openingstijden
Ons kantoor is geopend op de volgende tijden:
Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Afspraak met een landenspecialist
Mocht je langs willen komen voor specifieke reisinformatie, dan raden wij je aan van tevoren even te bellen of de regiospecialist er wel is.

Landinformatie

Meer informatie over SRI LANKA

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over SRI LANKA

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden