Reiszoeker

Reizen naar Honduras

Bagage en kleding Honduras

We adviseren je om de bagage mee te nemen in een rugzak en het totale gewicht te beperken tot vijftien kilo per persoon. Een compacte weekendtas (op wieltjes) van hetzelfde gewicht is ook mogelijk. Daarnaast is een kleine rugzak of schoudertas handig voor de dagelijkse handbagage.

Honduras is een tropisch land. Overdag is het meestal zonnig dus ook dunne, katoenen kleding en een korte broek mogen niet ontbreken in je bagage. Neem liever te weinig mee dan teveel. Een paraplu en een dun regenjack zijn wel handig, het eerste is zowel tegen de regen als tegen de felle zon. Een paar goede, ingelopen wandelschoenen met goed profiel en een paar slippers is alles wat je voeten eisen.

Verder zijn belangrijk: zonnebril, zonnebrandmiddelen, toiletartikelen, een reisapotheek, een hoofddeksel/doek, foto- of filmapparatuur, zaklantaarn, handdoek, zakmes (tijdens de vlucht niet in je handbagage stoppen), paspoort, kopieën van paspoort en reisverzekering en een pasje van je reisverzekering met daarop het alarmnummer.