Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Communicatie Myanmar

Post van Myanmar naar de Benelux doet er ongeveer een week over (indien verstuurd uit Yangon) Het versturen van post uit kleinere plaatsen duurt langer en is niet altijd even betrouwbaar. Laat in ieder geval je post op een postkantoor afstempelen als je wat verstuurd. Het gebeurt ook vaak dat post van en naar Myanmar helemaal nooit aankomt of dat je het geopend in handen krijgt. In principe kan alle in- en uitgaande post gecontroleerd worden en dit gebeurt ook regelmatig.

Internationaal bellen is in Myanmar een moeizame zaak maar het kan (soms) vanuit het Centrale Telephone and Telegraphe Office in Yangon. Dat is de goedkoopste manier maar het kan wel lang duren voordat er verbinding is. De grotere hotels in Yangon, Mandalay en Bagan hebben een rechtstreekse verbinding met het buitenland. De tarieven zijn echter fors. In het binnenland kun je alleen rechtstreeks bellen met grotere steden. Telefoneren met kleinere plaatsen kan slechts met tussenkomst van een telefoniste. Het internationale landennummer voor Myanmar is 0095; voor Nederland 0031 en voor België 0032. Bellen met een gsm is niet mogelijk.

In Yangon, Mandalay en Bagan kun je een enkele keer e-mail ontvangen en versturen. Soms gaat dat via het e-mailadres van het hotel of een internetcafé, soms kun je een eigen emailadres gebruiken. De kosten van deze service zijn trouwens hoog. Yahoo- en hotmailadressen zijn in Myanmar onbruikbaar. De regering probeert zoveel mogelijk informatie die niet in haar straatje past van het net te weren.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden