KIES EEN REISSOORT
ALLE REIZEN
GroepsreizenGROEPSREIZEN
SinglereizenSINGLEREIZEN
Individuele rondreizenINDIVIDUELE RONDREIZEN
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië

Tango en samba in één reis - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 999,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 17 DAGEN

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs.

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Belangrijk: de excursies zijn gebaseerd op een prijs in dollars of lokale munteenheid (door koersschommelingen kan de prijs dus soms veranderen).

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd). De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een deelname van minimaal 10 deelnemers.
€ 38

Buenos Aires - fietstour

Vanaf Plaza San Martin, vanwaar deze fietstour start, ga je eerst langs het moderne en nieuwe Buenos Aires, Puerto Madero. Waar mogelijk rijd je op fietspaden! Daarna naar de kleurrijke volkwijk La Boca, waar je (koffie) pauze hebt (excl. drank). Vervolgens bezoek je San Telmo, een oude volkswijk met een rijke historie waar de tango is ontstaan. Nu zijn er veel antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Vervolgens bezoek je het beroemdste plein van de stad; de Plaza de Mayo (bekend vanwege de 'dwaze' moeders), je fietst over de breedste boulevard ter wereld en maakt een stop bij een van de grootste begraafplaatsen van Zuid-Amerika: Cementerio de la Recoleta. Je fietst terug door de aristocratische wijk Recoleta, dat met zijn brede lanen en stadspaleizen ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd en waar onze prinses Máxima is opgegroeid.

Inclusief: huur fiets(‘Beach Cruiser’) en twee Engels- en Spaanssprekende begeleiders. Onderweg vertellen ze een en ander over die interessante monumenten die je ziet. Je wordt voorzien van een fietshelm, regenspullen (als het nodig is) en een flesje mineraalwater
Duur: 4 uur
* De route kan afwijken, al naar gelang de lokale omstandigheden.

€ 65

Buenos Aires – Tangoles, tangoshow & diner

Buenos Aires is dé tangostad bij uitstek! Je wordt opgepikt bij het hotel en vervoerd naar de locatie waar je eerst een tangoles voor beginners volgt (circa 1 uur). Bij succes wordt de les beloond met een tangodiploma! Onder het genot van een lokale maaltijd (drie gangen met keuze, inclusief water en wijn) kun je vervolgens genieten van een wervelende tangoshow. Na afloop van de show word je terug naar je hotel gebracht.
€ 20

Encarnacion - Missieposten van Paraguay

Je bezoekt Trinidad en Jesús, de mooiste twee van de vele Jezuïeten nederzettingen die vanaf de 17de eeuw in Paraguay ontstonden. Een deel van de kerk van Trinidad is in goede staat, evenals de bewerkte preekstoel en een paar van de verfijnde barokfresco’s. Vanaf de toren heb je een mooi overzicht over het complex. Jesús is eigenlijk niet echt een ruïne, het is meer een niet afgemaakt bouwwerk (wat redelijk intact gebleven is). De kerk heeft geen dak, maar de muren zijn goed bewaard gebleven. Er groeien gras en bloempjes waar vroeger een vloer lag. Delen van de zuilen die ooit het dak omhoog hielden staan stoer overeind en je treft prachtige portalen die op klaverbladen lijken. Zowel Trinidad als Jesús prijken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Inbegrepen: vervoer, entreegeld en Engelstalige gids.
€ 65

Foz de Iguazu - Bootsafari Gran Aventura (Argentinië)

Een van de populairste en meest spectaculaire excursies aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen. Per snelle speedboot vaar je tot vlak onder de watervallen. Handdoek (en zwemkleding) meenemen, want het blijft beslist niet droog! Inclusief vervoer van en naar de Argentijnse kant van de watervallen, exclusief entreegeld voor het nationale park (ca. 25,00 euro p.p.).
 

€ 50

Foz do Iguaçu - Folklore muziekshow (incl. diner)

Zeer uitgebreid diner buffet gevolgd door een spectaculaire show met dans en muziek uit verschillende regio’s uit de drie landen die elkaar nabij Foz do Iguaçu ontmoeten: Paraguay (o.a. harpmuziek), Argentinië (o.a. tango en kogelslingerende gaucho's) en Brazilië (o.a. carnavalsdansen uit het hele land).
€ 31

Rio de Janeiro - Favelatour

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. Het beste uitzicht van heel Rio! De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.
€ 29

Rio de Janeiro - fietstour

Onder begeleiding van een lokale gids ga je op pad. Je fietst over de Copacabana langs het strand, de lagune, door tunnels en dwars door de levendige buurt Botafogo. Onderweg maak je diverse stops waarbij de gids je alles zal vertellen over de stad en de bezienswaardigheden. 

Inclusief Engelstalige (ook Nederlandstalig) gids en fiets. 
Exclusief transport naar het startpunt van de tour (vlakbij praia Arpoador).
Duur: halve dag. Minimum 6 pax
€ 43

Rio de Janeiro - Stadstour

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt onder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief Engelstalige privé gids en transport, exclusief lunch en entree tickets. Prijs geldig bij minimaal 6 deelnemers.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden