Menu
Alternate Text

Groepsreis Japan

Het land van de rijzende zon

BOEK v.a. € 2.595,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 15 DAGEN

Groepsreis Japan

Tijdens deze zeer afwisselende Japan rondreis ontdek je de vele hoogtepunten van het land. Je bezoekt trendy wereldsteden als Fukuoka en Tokyo, bezoekt oude heiligdommen in Miyajima en Kyoto, ontmoet leerling-geisha’s en sumoworstelaars, doet je te goed aan sushi of gaat heerlijk uit in de hippe wijk Harajuku. Ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken en kan mooie fietstochten of wandelingen maken over het platteland. Kortom, een unieke kans om tegen een zeer aantrekkelijke prijs Japan te bezoeken.

Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Japan inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Japan te bieden heeft.
De natuur in Sandankyo
De natuur in Sandankyo
is overweldigend mooi. De imposante rotsformaties en torenhoge rotswanden vormen een prachtig decor voor een wandeltocht.
In Gion, de uitgaanswijk van Kyoto,
In Gion, de uitgaanswijk van Kyoto,
is het gezellig druk. Hier heb je grote kans om tijdens je Japan rondreis  giechelende leerling-geisha’s te ontmoeten, die uitgebreid met je op de foto willen.
In Kyoto
In Kyoto
kun je op zoek naar klassiekers zoals de Gouden Tempel en Ryoan-ji met zijn zen-tuin. In de restaurants smul je van sushi en sashimi.
Nara is de wieg
Nara is de wieg
van de Japanse cultuur. Je treft hier, tussen de heilige herten, één van de mooiste Shintotempels van het land.
Tokyo is vol contrasten:
Tokyo is vol contrasten:
de dorpse wijk Nezu, de wolkenkrabbers van Shinjuku en trendy Harajuku, waar rebels geklede jongeren een ware freakshow vormen.