Reiszoeker

Reizen naar Estland

Bagage en kleding Estland

We adviseren je om je bagage mee te nemen in een rugzak en het totale gewicht te beperken tot tien kilo per persoon. Een compacte weekendtas (op wieltjes) van hetzelfde gewicht is ook mogelijk op een rondreis Estland.

Estland kent geen slecht weer, enkel ongepaste kleding. Voor je rondreis naar Estland is het handig om luchtige kleding mee te nemen. Estland kent veel verschillende klimaatzones waardoor het weer tijdens de reis kan wisselen. Een warme trui of fleecevest is prettig tijdens de koude avonden en een regenjas of poncho tijdens de wandelingen. Neem voor je bezoek aan Estland in ieder geval een paar comfortabele wandelschoenen of gympen met profiel mee. Zo voorkom je blaren. In de wintermaanden kunnen een paar handschoenen, muts, sjaal en een dikke winterjas goed van pas komen.

Denk bij het samenstellen van je bagage verder aan bijvoorbeeld: zaklamp, navulbare waterfles, reisgids, pet, voldoende fotomateriaal, medicijnen, toiletartikelen en zonnebrandmiddel. De airconditioning in bussen vraagt soms om een extra vest of sjaal.