Menu
Alternate Text

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

Kamperen tussen de nijlpaarden

BOEK v.a. € 2.324,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 23 DAGEN

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

Deze avontuurlijke kampeerreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe is er een van superlatieven. In Kaapstad kun je een bezoek brengen aan de plek waar Nelson Mandela jarenlang heeft vastgezeten: Robbeneiland. Of beklim de imposante Tafelberg. In Namibië wandel je in de Fish River Canyon langs een spectaculaire rivierkloof in een verlaten maanlandschap en wachten in Sossusvlei de hoogste zandduinen ter wereld. Je bezoekt beroemde wildparken als Etosha met haar enorme diversiteit aan groot en klein wild en het in Botswana gelegen Chobe met haar tienduizenden olifanten. De Okavangodelta is een waar wonder van de natuur. Grenzend aan een van de droogste woestijnen is er plots overal het water van de grootste binnenlandse delta ter wereld. Op vrijwel ieders wenslijst staat een bezoek aan de immense Victoria Watervallen. Het donderende geluid van het grootste watergordijn ter wereld alleen al zal je verbluft doen staan. Deze reis door Zuidelijk Afrika is een avontuur dat je niet mag missen!

Local Impact Score van deze reis:

84
140
  • Reizen met een duurzaam karakter
  • Uniek; reis altijd 125% CO₂-positief
  • € 100,- korting als je non-stop vliegt
  • Eet samen met of slaap bij locals thuis
  • En meer! FeelingResponsible.org
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Zuidelijk Afrika inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Zuidelijk Afrika te bieden heeft.
De kleuren van Namibië
De kleuren van Namibië
zijn voor elke fotograaf een droom. De diepe ravijnen van de Fish River Canyon, de witte zoutvlaktes en rode zandduinen van Deadvlei doen je hart sneller kloppen.
De Herero, de Himba en de Duitsers
De Herero, de Himba en de Duitsers
Namibië kent diverse bevolkingsgroepen. Leer over de bijzondere jurken van de Herero, het semi-nomadische bestaan van de Himba en sluit je dag af met bier of een Apfelstrudel!
De wonderschone Okavangodelta
De wonderschone Okavangodelta
Tijdens je verblijf op de grootste binnenlandse delta ter wereld trek je er een dag op uit in mokoro’s, uitgeholde boomstammen die dienstdoen als kano, om van de natuur te genieten.
In Chobe Nationaal Park
In Chobe Nationaal Park
leven meer dan 120.000 olifanten. Zie hoe kuddes olifanten samen in het water banjeren maar hou ook je ogen open voor de leeuwen, neushoorns en giraffen.
De Victoria Watervallen
De Victoria Watervallen
zijn de breedste watervallen van Afrika. Ben je op zoek naar actie, dan kun je tijdens een raftingtocht de witschuimende stroomversnellingen van de Zambezi trotseren!