Menu
Alternate Text

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

Kamperen tussen de nijlpaarden

BOEK v.a. € 2.299,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 23 DAGEN

Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken

Een avontuurlijke Zuid-Afrika kampeerreis van superlatieven; van de immense watervallen Victoria Watervallen tot de hoogste zandduinen ter wereld aan de ruige kust van Namibië. Je bezoekt beroemde wildparken als Chobe met haar tienduizenden olifanten en Etosha met haar enorme diversiteit aan groot en klein wild. Daarnaast wandel je langs een spectaculaire rivierkloof in een verlaten maanlandschap: de Fish River Canyon. In Kaapstad kun je een bezoek brengen aan de plek waar Nelson Mandela jarenlang heeft vastgezeten: Robbeneiland. Of beklim de imposante Tafelberg. Kortom: een avontuur dat je eenmaal in je leven beleefd moet hebben!
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Zuidelijk Afrika inspiratie

In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Zuidelijk Afrika te bieden heeft.

Dune 45 is een hoge zandduin,
Dune 45 is een hoge zandduin,
midden in de surrealistische leegte van de Namibische woestijn. Beklim hem, als je een spectaculaire zonsopkomst wilt zien!
In Chobe N.P.
In Chobe N.P.
kun je een “sunset cruise” maken. Geniet van al het wild als olifanten, nijlpaarden en buffels bij een prachtige zonsondergang.
Opmerkelijk aan de Himba
Opmerkelijk aan de Himba
is de bruinrode kleur van huid, haar en kleding. Deze rode kleur wordt verkregen door een mengsel van rode aarde, kruiden, boomschors en vet.
Tijdens gamedrives in Etosha N.P.
Tijdens gamedrives in Etosha N.P.
ga je tijdens deze Zuidelijk Afrika safari reis op zoek naar zwarte neushoorns, cheeta’s, zebra’s, leeuwen, olifanten en natuurlijk de elegante oryxen.
Bij de wonderschone Victoriawatervallen
Bij de wonderschone Victoriawatervallen
kijk je je ogen uit. Ben je op zoek naar actie, dan kun je tijdens een raftingtocht de witschuimende stroomversnellingen van de Zambezi trotseren!