Reiszoeker

Reizen naar Letland

Bagage en kleding Letland

We adviseren je om je bagage mee te nemen in een rugzak en het totale gewicht te beperken tot tien kilo per persoon. Een compacte weekendtas (op wieltjes) van hetzelfde gewicht is ook mogelijk op een rondreis Letland.

Letland kent geen slecht weer, enkel ongepaste kleding. Voor je rondreis naar Letland is het handig om luchtige kleding mee te nemen. Het weer kan tijdens de reis zeker wisselen. Een warme trui of fleecevest is prettig tijdens de koude avonden en een regenjas of poncho tijdens de wandelingen. Neem voor je bezoek aan Letland in ieder geval een paar comfortabele wandelschoenen of gympen met profiel mee. Zo voorkom je blaren. In de wintermaanden kunnen een paar handschoenen, muts, sjaal en een dikke winterjas goed van pas komen. Thermisch ondergoed geeft extra warmte.

Denk bij het samenstellen van je bagage verder aan bijvoorbeeld: zaklamp, navulbare waterfles, reisgids, pet, voldoende fotomateriaal, medicijnen, toiletartikelen en zonnebrandmiddel. De airconditioning in bussen vraagt soms om een extra vest of sjaal.