Communicatie Mexico

Post:
Er is een redelijk efficiënte post in Mexico. Als je er zeker van wilt zijn dat je post aankomt, en ook binnen een redelijke termijn, geef dan je brieven en kaarten zelf af bij het postkantoor (correo). De post arriveert meestal na een week tot 10 dagen op de bestemming.

E-mail:
Steeds vaker komen we internetcafés tegen in de steden onderweg. In alle plaatsen waar we overnachten is tegenwoordig wel een kantoortje waar je kunt e-mailen. Wie een Hotmail of Yahoo adres heeft kan zo makkelijk en goedkoop met het thuisfront in contact komen.

Telefoon:
Telefoneren kun je in Mexico met telefoonkaarten en is makkelijk en snel, maar duur. Je kunt ook eenvoudig een collect-call aanvragen, daar spaar je geld mee uit. Voor telefoneren naar Nederland kies je: 0031 - netnummer zonder 0 - abonneenummer. (Voor België is dit 0032). Het internationale landennummer van Mexico is 0052.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.