Reisdocumenten Cuba

Voor deze reis heb je een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst. Tevens heb je een visum voor Cuba nodig.

Dit visum (of toeristenkaart) zullen we ongeveer twee weken voor vertrek toesturen. Er zit een handleiding bij, hoe je deze toeristenkaart in moet vullen.

Het is van groot belang dat de toeristenkaart correct wordt ingevuld (in blokletters). Mocht er een fout worden gemaakt met invullen, dan is de toeristenkaart ongeldig en wordt er geen restitutie verleend. Bij foutieve invulling zijn wij helaas genoodzaakt om wederom €25 in rekening te brengen (tussentijdse verhoging niet meegerekend).

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.