Reiszoeker

Reizen naar Jordanië

Reisdocumenten Jordanië

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Als je naar Jordanië reist moet je paspoort beschikken over tenminste 2 lege visumpagina's tegenover elkaar. Een noodpaspoort is niet toegestaan. 

Visum:
Voor deze reis ontvangen reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit een 'Visa on Arrival'. Als wij de vlucht en/of transfer voor je verzorgen, dan regelen wij je groepsvisum. Deze ontvang je op de luchthaven van Amman. Hiervoor hebben wij een maand voor vertrek je paspoort gegevens nodig. Reizigers die indivueel reizen dienen op de luchthaven van Amman zelf een visum te betalen. 

Als je afwijkend reist van de groepsreis raden wij je aan om je goed te laten informeren over of een 'Visum on Arrival' mogelijk is. Onze partner Visa4Travel helpt je graag verder en is telefonisch bereikbaar via 085 0218180. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: visa4travel.nl/shoestring

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.