Reisdocumenten Panama

Hieronder staat wat bekend was bij het te perse gaan van deze editie. Deze informatie kan veranderen. Neem daarom altijd eerst contact op met het consulaat of de ambassade voordat je een visum aanvraagt.

Paspoort: Controleer altijd of je paspoort nog lang genoeg geldig is voordat je vertrekt: het dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn bij het verlaten van Panama. Een fotokopie van je paspoort is een uitkomst, mocht je dit document onverhoopt verliezen (maak van de foto/naam pagina van het paspoort en van de pagina met het visum een fotokopie en stop deze elders in je bagage. Of scan hem in en plaats hem in je Yahoo- of Hotmail-inbox).

Visum: Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben geen visum nodig voor Panama. Op het vliegveld van Panama City krijg je bij aankomst een visumstempel in je paspoort.
Als je een ander nationaliteit hebt dan de Nederlandse of Belgische, neem dan zelf contact op voor informatie met de diverse ambassades/consulaten. Indien het visum wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.
Consulaat van Panama in Nederland, Weena 723, 3013 AM Rotterdam, tel: 010-4138512.
Ambassade van Panama in België, Generaal Jacqueslaan 18, B-1050 Brussel, tel: 0032-(0)2-6490729/6492879/6494833, fax: 0032-(0)2-6489216.
De Nederlandse Ambassade in Panama is gevestigd op: Condominio Tower Plaza, 1er Piso Calles 50 y Beatriz m. Cabal, Panama City, tel: (00507)-2647257, fax: (00507)-2647257. Kantoortijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.