Menu

Rondreis Midden-Amerika

Een rondreis Midden-Amerika voert je langs idyllische stranden, diepe jungles en vooral ook indrukwekkende eeuwenoude culturen. In de verschillende landen vind je indianenstammen en natuurlijk ontdek je in Midden-Amerika de oude Azteken- en Mayaculturen.

Bezoek de kleurrijke fauna van Costa Rica, een land waar je je ook onder kunt dompelen in avontuurlijke activiteiten als canopy tours of raften. In Panama vind je koloniale wijken, maar ook moderne architectuur. Bij de Bocas del Toro en ook in Belize kun je fantastisch snorkelen en duiken tussen de koraalriffen.

Écht Mexicaans eten doe je natuurlijk in Mexico, waar je ook prachtige Maya-architectuur vindt. Chichén Itza en het Mayacomplex van Palenque mogen absoluut niet ontbreken tijdens je Midden-Amerika reis! Nicaragua is nog door weinigen ontdekt, maar biedt schitterende natuur en koloniale steden. Vulkanen, jungle, meren… In Nicaragua vind je het allemaal! Guatemala beschikt over het ‘mooiste meer ter wereld’, het meer van Atitlán. Hoge vulkanen omringen dit meer en je zult hier genieten van schitterende uitzichten. Ook de immense tempelcomplexen midden in de jungle bij Tikal zijn enorm indrukwekkend! De klassieke Amerikaanse auto’s en sigaren zijn de iconen van Cuba. De Cubanen zijn bijzonder vriendelijk en leren je graag de beginselen van de salsa. Ben je niet zo’n danser? Je kunt ook genieten van een Cuba Libre!

Een Midden-Amerika rondreis kent vele mogelijkheden en tal van bijzondere bezienswaardigheden. Kun je niet wachten om een reis door Midden-Amerika te maken? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden!