Reiszoeker

Reizen naar Laos

Communicatie Laos

* Post: post vanuit Laos naar Europa sturen kan een tijdje duren.
* E-mail: In Laos kan dit in Luang Prabang en Vientiane. Veel hotels hebben ook internet mogelijkheden.
* Telefoon: bij internationaal telefoneren moet je rekening houden met het tijdsverschil. Bellen vanuit Laos is zeer duur en de lijnen zijn vaak slecht. Bellen vanuit een hotel is over het algemeen duurder dan bellen vanuit een telefoonkantoor, postkantoor of een blauwe telefooncel (Thailand). Het internationale toegangsnummer van Nederland is 0031, van België 0032 (let op: vanuit Thailand moet er een extra 1 bij, dus dan is het 00131 of 00132!), gevolgd door het netnummer zonder 0 en dan het abonneenummer. Veel telefoonzaken bieden ook een fax- en internetservice. 
In een aantal plaatsen zul je bereik hebben met je mobiele telefoon. Dit is echter afhankelijk van het toestel en je provider. Neem voor meer informatie over kosten en bereikbaarheid contact op met je provider.
Vanuit Laos is het internationale toegangsnummer van Nederland 0031, van België 0032, gevolgd door het netnummer zonder 0 en dan het abonneenummer. Als je vanuit Nederland naar Laos wilt bellen: eerst het landennummer 00856 intoetsen.