Reisdocumenten Tanzania

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor deze reis een visum voor Kenia (single entry) en Tanzania (single entry) nodig.

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten (zoals paspoort), visum, de te volgen visumprocedure en de locatie van de ambassade. Begin 4 tot 6 weken voor vertrek van je reis met de aanvraag.

Wanneer je de benodigde visa laat regelen via ons, dan brengen wij, naast de visumkosten, € 25,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening. Je hoeft dan niet zelf 2x naar de betreffende ambassade(s).

Voor meer informatie

Deelnemers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Douanebepalingen:
Je mag belastingvrij 200 sigaretten, 50 sigaren of 250 gram tabak evenals 1 liter sterke drank invoeren. De invoer van Keniaanse shillingen is verboden, de uitvoer in beperkte mate toegestaan. De in- en uitvoer van Tanzaniaans geld is verboden. Buitenlandse valuta kun je in onbeperkte mate het land inbrengen. Bij ontdekking van pornografie of drugs in je bagage heb je een groot probleem. Het oponthoud is groot, de straf streng. Er geldt een strikt uitvoerverbod voor jachttrofeeën, ivoor e.d.
Via Schiphol mag je voor € 430,- belastingvrij invoeren. Dit bedrag is aan veranderingen onderhevig. Controleer dit eerst via de Schipholinformatiedienst 0900-7244746 of bel 0032-27534200. Zij brengen hierover een speciale folder uit.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.