Communicatie Vietnam

Post: vanuit Vietnam naar Europa versturen is over het algemeen geen probleem. De post doet er naar Europa ruim een week over. Je kunt je post het beste versturen vanuit een postkantoor in Hanoi of Ho Chi Minh City. Als je het doet vanuit een kleinere plaats, dan doet je post er nog langer over. Laat postzegels op je brieven altijd meteen afstempelen. Over het algemeen zijn de telefoonverbindingen goed. Bellen kan vanuit een postkantoor of een hotel. Het maken van een collect call is voor buitenlanders overigens niet mogelijk.

E-mail: dit kan in bijna elke plaats.

Telefoon: de kosten voor een internationaal gesprek zijn relatief hoog (al gauw een tientje per minuut). In hotels is het duurder dan op het postkantoor. Het internationale toegangsnummer van Nederland is 0031, van België 0032, gevolgd door het netnummer zonder 0 en dan het abonneenummer. De landencode van Vietnam is 0084. In een aantal plaatsen tijdens de reis heb je bereik met je mobiele telefoon. Dit is echter afhankelijk van het toestel en je provider. Neem voor meer informatie over kosten en bereikbaarheid contact op met je provider.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.