Menu

Rondreis Zuid-Amerika

Wanneer je een rondreis Zuid-Amerika maakt, heb je de keuze uit een keur aan bestemmingen. Of je nu gaat voor de passievolle tango in Buenos Aires, de hooggebergten in Peru of de unieke fauna op de Galápagos eilanden: door Zuid-Amerika reizen biedt vele mogelijkheden.

In Venezuela kunnen de echte waaghalzen genoeg activiteiten doen om aan hun adrenaline-kick te komen: canyoning, parapenten en abseilen, het kan hier allemaal! Bezoek de Angel Falls, wetlands van Los Llanos en de Orinoco delta en luier op het strand van Mochima.

In Ecuador geniet je van de indianenmarkt in Otavalo, de vulkanen, het Amazonewoud en, als je daarvoor kiest, van Galápagos. Hier vind je unieke diersoorten die nergens anders voorkomen!

In Peru geniet je van hooggebergten, Incaruïnes als Machu Picchu, kleurrijke indianen en het prachtige Titicacameer, op de grens met Bolivia. Als je tijdens je rondreis Zuid-Amerika Peru combineert met Bolivia, bezoek je ook de indrukwekkende zoutvlaktes van Uyuni. Potosí, bekend van de zilvermijnen, is de hoogstgelegen stad van dit land.

Leer de tango dansen in Argentinië, waar je ook het prachtige natuurlandschap van Patagonië vindt. De flora en fauna zijn hier enorm gevarieerd! Een ander bijzonder natuurgebied is de Pantanal in Brazilië. Hier vind je tal van exotische diersoorten. Een welkome afwisseling na de bruisende stad Rio de Janeiro en het gebrul van de Iguaçu watervallen.

Maak je een rondreis Zuid-Amerika, dan is de keuze enorm.