Menu

Rondreis Zuid-Amerika

Wanneer je een rondreis Zuid-Amerika maakt, heb je de keuze uit een keur aan bestemmingen. Of je nu gaat voor de passievolle tango in Buenos Aires, het Andesgebergte in Peru of de unieke fauna op de Galápagos eilanden: door Zuid-Amerika reizen biedt vele mogelijkheden.

In Ecuador geniet je van de indianenmarkt in Otavalo, de vulkanen, het Amazonewoud en, als je daarvoor kiest, van Galápagos. Hier vind je unieke diersoorten die nergens anders voorkomen! In Peru geniet je van hooggebergten, Incaruïnes als Machu Picchu, kleurrijke indianen en het prachtige Titicacameer, op de grens met Bolivia. Als je tijdens je rondreis Zuid-Amerika Peru combineert met Bolivia, bezoek je ook de indrukwekkende zoutvlaktes van Uyuni. Potosí, bekend van de zilvermijnen, is de hoogstgelegen stad van dit land.

Leer de tango dansen in Argentinië en bekijk de Jezuïeten kloosters van Paraguay! In het zuidelijke deel van Chili en Argenitinië vind je het prachtige natuurlandschap van Patagonië. De flora en fauna zijn hier enorm gevarieerd! Een ander bijzonder natuurgebied is de Pantanal in Brazilië. Hier vind je tal van exotische diersoorten. Een welkome afwisseling na de bruisende stad Rio de Janeiro en het gebrul van de Iguaçu watervallen. De gastvrije en uitbundige bevolking van Colombia ontvangt je met open armen en draagt bij aan een fantastisch verblijf in dit mooie land.

Maak je een rondreis Zuid-Amerika, dan is de keuze enorm.
Kies hieronder een land om verder te gaan