Reisdocumenten Egypte

Visum:
Bij aankomst in Egypte kun je (als je de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt) een visum aanschaffen voor een verblijf van maximaal 4 weken. Dit visum kost  € 20 en wordt van tevoren in rekening gebracht. Een vertegenwoordiger van onze agent ter plaatse heeft deze visa al voor de groep geregeld. Hij zal de groep voor de douane opwachten. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische, adviseren we contact op te nemen met de Egyptische ambassade en zich te laten informeren over het visum. Egyptische Ambassade, Badhuisweg 92, 2587 CL Den Haag, tel: 070-3544535/3542000, fax: 070-3543304. Geopend maandag t/m vrijdag van 9-12 uur.

Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.