Informatie thuisblijvers Guatemala

Zorg ervoor dat achterblijvers weten in welk land je bent en hoe lang je wegblijft en spreek eventueel af wanneer je contact opneemt. Telefoneren is geen probleem. Op de meeste plaatsen heb je bereik met je mobiele telefoon en in alle plaatsen waar je komt kun je met een telefoonkaart moeiteloos naar Nederland bellen. Je kunt ook terecht bij diverse privé-kantoortjes in Panajachel, Antigua, Lívingston of Flores. 'Collect' bellen naar Nederland is vanuit Guatemala (of vanuit Honduras en Belize) nog altijd niet mogelijk. Internetcafés vind je overal; in alle plaatsen waar je komt kun je emailen. Geef eventueel je vluchttijden en vluchtnummers door aan degenen die je ophalen van het vliegveld. Shoestring verstrekt aan derden geen vlucht- of reisinformatie, hotelnamen en telefoonnummers. Eventuele vertragingen kunnen opgevraagd worden via www.schiphol.nl of het informatienummer 0900-0141 van Schiphol of via Teletekst.

Contactpersonen:
Indien zich noodgevallen tijdens de reis voordoen is het belangrijk dat wij een contactpersoon in Nederland of in België kunnen bereiken. Op het boekingsformulier heb je iemand opgegeven. Het kan gebeuren dat die persoon juist op vakantie is tijdens je reis. Geef in dit geval een tweede persoon op zodat we zeker iemand kunnen bereiken.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.